1 Invasió subtil

Páginas: 4 (761 palabras) Publicado: 3 de octubre de 2015
1 Invasió subtil
A l'Hostal Punta Marina de Tossa hi ha el protagonista de la història (el propi narrador). Aquest, es passa l'estona intentant convèncer que un home totalment català és un japonèssimplement perquè té la fòbia que els immigrants ens invadiren. Acaba amb la conclusió que si tots invadixen com aquell "japonès" del restaurant serà difícil evitar-ho. 

2 Un trau a l'infinit
EnRamires Guardunha i Coscolla (fill de portuguès i catalana) ha descobert la quarta dimensió i l'ha construït en una maqueta de tubs i ampolles de plàstic. En un principi tots els seus amics es mostrenescèptics a l'invent, però, quan en Ramires aconsellat pel narrador i protagonista- ha venut l'invent, el seu amic científic es planteja que pot ser fins i tot veritat. Quan se'n adona ja és massa tard,una model que es fotografiava amb la maqueta per una campanya publicitària desaparegué del mapa per art de màgia. Decideixen eliminar la maqueta per prevenció i la cremen. Per altra banda, al cap d'untemps, en Ramires confessa que ha tornat a construir la maqueta. 

3 El millor amic
Es un boletaire que per casualitat xoca amb un extraterrestre mentre busca bolets pel mig del bosc. Aquest encuriositno s'espanta i manté el posat. Comença a parlar amb aquell ésser estrany que es fa dir "sexòfor" i li confessa que no té cara i que no és només un, sinó que són molts que han adoptat aquella formahumana dins la carcassa metàl·lica
L'extraterrestre es va espantar davant el gos, li repel·lia. De sobte es sentí un xiulet en senyal que era hora que marxés el seu company sexòfor. El protagonista lidemanà alguna cosa a l'ésser estrany per poder provar que l'havia conegut, i aquest molestat per les preguntes estúpides d'aquell ésser humà li digué que vigilaren la demografia. Al final es revelaque, el que està explicant la història li explica a un funcionari que ho escriu en una declaració de la policia. 

4 Nosaltres dos
Aquest home es passa els caps de setmana pensant en ell. Fent una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Invasió subtil
  • Invasió súbtil
  • Invasió subtil parte 1
  • invasio subtil i altres contes
  • Invasio subtil i altres contes
  • Invasio subtil i altres contes
  • Invasio subtil
  • Pere Calders. Invasió subtil i altres contes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS