1

Páginas: 3 (708 palabras) Publicado: 7 de junio de 2015
1-. Què és allò més important de la vida per a Landon al començament de la películ.la? I al final?
Al principi ell no pensa en estudir, en l'únic que pensa es en fer accions arriscades i estar ambel seus amics fent gamberrades. Al final s'anadona de l'error que ha comès i estudia i passa molt de temps amb la Jamie.
2-. Què li crida l'atenció al Landon, quan es troba amb la Jamie?
Que es unanoia rara, amb roba antiga i molt católica.
3-. Com es la seva fe? Com viu i expressa la seva fe? Hi ha algunes escenas en las que la Jamie manifesti la seva fe? Quins?
Té una fe católica i ferme isempre respectant a la gent. Ella el que intenta és estudiar per anar a l'universitat i anar a missa amb el seu pare. Si, quan ajuda al Landom a aprendre el guió de l'obre.
4-. Que li comporta la seva fe?Viu contracorrent? Per què?
Que tots els companys de classe es riuen d'ella perque porta sempre la mateixa roba i va molt a missa. Si, perque mai fa el que fan els altres companys.
5-. Quins canvises produeixen en la relació de Landon amb els seus "amics", quan va profunditzant en la relació amb la Jamie?
Primer, es burlaven de la Jamie per la seva fe. Després alguns es van donar compte que peral Landon, la Jamie esra importnat i els van respectar.
6-. Quin paper juga la fe entre Landon i Jamie? Es veu clar l'argument de la pel.lícula que l'amor pot transformar a les persones. Quina relacióhi ha entre fe i amor? Fins quin punt és la fe de la Jamie (la seva manera d'entre la vida, d'assumir-la fins ales últimes conseqüencies) la que transforma a Landon?
Al principi, el Landon nol'importa el sentiments de la Jamie i pensa que es una noia estranya i "no popular". Més tard, s'enadona que es una noia inteligent, amable i simpàtica, i aixó fa que s'estableixi un fort vincle entre ells.Si. Si tu estimes una persona, vol dir que tens fe en ella i que l'ajudaràs en tots els obstacles. Ella, sempre intenta ajudar els demés i colaborar amb la gent. Ademés, la seva fe es tan forta i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EL RECICLAJE 1 1 1 1
  • Trinidad 1+1+1=1
  • BIBLIOGRAFIA DE PETER DRUCKER 1 1 1 1 1 1 1
  • Depreciaciones 1 1 1
  • El párrafo 1 1 1
  • FACTORING 1 1 1
  • desarrolloplacenta 1 1 1
  • ACTIVIDAD 1 1 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS