10 Preguntas al autor de aigua bruta - pau vidal

Páginas: 2 (400 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2011
Aigua bruta
-10 preguntes a Pau Vidal-

Anabel Duran Reyes
4rt ESO B
1. És vostè optimista respecte el futur de la llengua i cultura catalana, o creu que va direccionada cap a el personatged’en Richi, amb un llenguatge de carrer?

2. A la pàgina 48-49 l’autor començar a relatar el que li va passar el dia de les seves oposicions, i de sobte comença a parlar sobre els canvis deconducta. Al acabar l’explicació torna al principi, on hi relata l’experiència de oposicions, Senyor Pau Vidal, com es que fa aquests salts d’explicació, quina finalitat té fer-ho?

3. En Miquel témolta passió per la seva moto, i diu que, les motos tenen ànima, i té molts coneixements sobre elles, aquestes dades tenen alguna relació amb la seva vida?

4. La vostra novel·la permet veure que lallengua catalana té molta diversitat dialectal i permet veure els diferents registres, des de la Teresa (amb un llenguatge perfectament parlat i escrit) al d’en Richi ( amb un llenguatge de carrer,amb paraulotes i expressions col·loquials) passant per la padrina que parla un català més propi de les illes Balears. Era un dels vostres objectius?

5. Sent filòleg com pot ser que diguis que elque més us excita es un bon barbarisme, em pensava que seria al contrari m’ho podria explicar?

6. A la novel·la parles de manera despectiva del tevetresenc que n’opines del català que es parlaals mitjans de comunicació?

7. Aquest llibre té una orientació més bé naturalista, per que defensa uns valors que respecten a la natura, i ataca les multinacionals, es certa aquesta valoració8. Quan en Miquel esta amb la Juli a Farnera, en miquel S’oblida del que més li agrada, fer recerca de mots, en canvi, es concentra tant en descobrir el que li va passar a en Met i el que li vapassar a la moto. Per que va fer que en Miquel se’n oblidés?

9. En aquest llibre surten mal parades les companyies asseguradores, les empreses farmacèutiques, les depuradores d’aigua i els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aigua Bruta
  • Relación autores para la 4 pregunta de las PAU
  • 10 PREGUNTAS
  • Pregunta 10
  • 10 Preguntas
  • pregunta 3 Marx(pau)
  • Preguntas Pau Economia
  • Preguntas Pau Ctma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS