100 Preguntes sobre ciència

Páginas: 2 (455 palabras) Publicado: 30 de marzo de 2014
TREBALL DE CIENCIES PEL MON CONTEMPORANI
“100 PREGUNTES BASIQUES SOBRE LA CIENCIA”, ISAAC ASIMOV

En la opinió d’aquest llibre volia dir en un principi que es un llibre que m’agra-dat bastant, esun llibre molt complet i interessant, m’ha fet saber mes de lo que a lo millor ja sabia un miqueta, per això crec que m’ha fet una ampliació de molts conceptes. Per el meu gust a lo millor en algunesrespostes s’ha ampliat molt i ha donat molta mes informació de la que es necessitava, es un dels pocs errors que he trobat.
La manera en la que esta redactat aquest llibre o millor en el estil queestà es molt entretingut de llegir i no es tan pesat com un llibre que t’explica molta teoria i coneixements seguits, i al final et fas una barreja de informació al cap i no saps ni el que has llegit,per això m’agradat el llibre, per la seva estructura de pregunta i resposta.
Aquest llibre fa bastants preguntes respecte a la ciència vista de diferents teories o temes, com pot ser l’univers, lamatèria..., i dona una amplitud de coneixements i ampliació de conceptes explicat d’una manera senzilla, amb bastants exemples on posar-nos a pensar com seria i també lògica, i per això també crec quees fa fàcil de llegir i es fa a gust i no pesat.
Les preguntes que es fan tampoc son difícils d’entendre i no son d’aquelles preguntes molt llargues amb cinquanta-mil paraules, sinó preguntessenzilles, curtes i que van directament al centre de la pregunta, les respostes per el meu gust son bastant completes, amb bones explicacions i molts exemples per centrar-nos com seria la situació o per nomarejar-nos.
Hi ha alguna pregunta que si confon una mica perquè repeteix mots contraris per fer-nos entendre alguna explicació i tens que llegir-la una vegada i un altre perquè sinó no s’entén i perexemple això si que costa d’entendre una mica per la simple raó de repetir dos paraules contraries tantes vegades una rere altre.
Llegint aquest llibre he aconseguit saber mes informació sobre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 100 preguntas sobre ciencia
  • 100 Preguntas sobre franquicias
  • 100 preguntas básicas sobre la ciencia
  • Preguntas Y Repuestas Sobre La Ciencia
  • preguntas sobre ciencias para secundaria
  • Cien preguntas basicas sobre la ciencia
  • 100 Preguntas Sobre Windows
  • 100 preguntas sobre la biblia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS