12 Claus Per A Conversacions Telefòniques

Páginas: 8 (1810 palabras) Publicado: 5 de diciembre de 2012
12 claus que l'ajudaran a millorar en la seva comunicació telefònica
Què passa amb la seva imatge personal quan no el veuen? La postura, els gestos, el somriure i altres aspectes que habitualment tenim cura quan ens comuniquem de manera personal, hi ha vegades que es descuiden, quan ho fem a través d'un telèfon o per escrit, el mateix succeeix quan el nostre estat anímic no és bo.

Per LolaGarcía, directora de Solucions eficaces.

Resum:
• Cada matí se segueixen una sèrie de rituals o rutines quan ens preparem per sortir de casa i encaminar-nos a la nostra feina. Observar com ens veiem i el que sentim farà que aquest dia sigui millor

• La nostra ment és una de les millors eines que podem utilitzar per donar una millor imatge i hem explotar a fons. Utilitzar tècniques depensament substitutiu contribuirà a aconseguir

• DOTZE claus que l'ajudaran a millorar en la seva comunicació telefònica






Quan pensem en la nostra imatge personal (La Imatge Personal, un actiu molt important a tenir cura), el més habitual és que pensem en el nostre aspecte exterior. Quan anem a preparar-nos per sortir al matí pensem en què hem de fer en aquest dia que comença i per això,triem la roba que ens posarem, acicalamos nostres rostres: ells s'afaiten, elles es maquillen, al final, cuidem el nostre aspecte extern, però quantes vegades ens plantegem el que sentim? Igual que fem quan ens vestim, si tindrem una entrevista o una reunió quantes vegades fem un reconeixement al nostre interior per veure que passa?

Evidentment, el que està passant en la nostra ment farà queaquest dia que comença, ho veiem de manera diferent. Si no hem descansat bé, estarem cansats i això farà, de repassar les tasques a realitzar en aquest dia i la seva posterior gestió, ens resultin menys fàcils, que el matí ens aixequem plens d'energia i sembla que podem conquerir el món, o què sol passar quan ens aixequem especialment enfadats?, doncs el més normal serà que transmetem als que estan alnostre voltant aquest sentiment o davant qualsevol incident, tinguem una resposta desmesurada i ens defensem.

Està clar que el que sentim ens condiciona en totes les gestions que realitzem al llarg del dia i de la manera en què les realitzem.

Alguna vegada ha vist l'agenda i les reunions que tenia, i ha pensat que li agradaria desaparèixer? O en la seva planificació diària, tocava gestiócomercial a l'oficina i tenia un munt de trucades de seguiment a clients i li hauria agradat estar afònic o no poder parlar? Però al final, no queda altre remei que posar-se a treballar i desenvolupem allò que ens havíem marcat per aquest dia.

Li explico tot això, perquè encara que sembli que una vegada que ens posem en marxa, el treball sortirà sempre bé, no és cert. El nostre estat anímicinflueix en les gestions que realitzem i encara que els nostres interlocutors (clients, proveïdors, personal al nostre càrrec o companys) no ens vegin en persona, si són capaços de percebre la nostra veu i el to de la mateixa, o potser, si tenim d'escriure alguns missatges, també transmetem el que sentim en el nostre interior.

Però què fer quan tot això està passant? Lògicament, no podem amagar enun racó i deixar que passi el dia, per veure si al matí següent és un millor dia, sinó que hem de sobreposar i reaccionar per fer-ho el millor possible.

Per això, comptem amb tècniques mentals, molt efectives, com és la substitució del pensament positiu, la utilització del somriure o la lectura de frases positives que es converteixin en els nostres "mantres".

La nostra ment és una de lesmillors eines que podem utilitzar per donar una millor imatge i hem explotar a fons. En moltes ocasions, nosaltres mateixos, som nostres pitjors enemics i juguem un joc molt perillós de fer-nos mal, no utilitzar tot el nostre potencial o paralitzar quan no estem bé. En lloc de reaccionar ens recreem en els nostres sentiments negatius i això fa que la imatge que els altres veuen de nosaltres, no és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CLAUS PER GESTIONAR LES MEVES EMOCIONS
  • LES CLAUS
  • Clause
  • Claus
  • Claus
  • Claus
  • Clauses
  • defining clauses (relative clauses)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS