14008 PAC3 estrategia i tecnicas comunicacion

Páginas: 9 (2114 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2015


Prova d’avaluació continuada 3. Just Eat España

Preguntes:

1. En el supòsit de formar part de l’equip de màrqueting de Just Eat, elaboreu un briefing en el que es detalli el públic objectiu de la campanya #tomaYA, els objectius de publicitat i els eixos psicològics.

L’empresa anunciat, és la que ha d’elaborar l’estratègia publicitària, aquesta estratègia s’ha de plasmar en un escritanomenat brífing, on inclou informació important per a l’elaboració del disseny de la comunicació que es farà servir en el moment de fer la publicitat del producte de la millor manera més eficaç i satisfactòria possible.
En aquest cas detallarem els següents punt que s’han de tenir en compte dins el brífing:

Públic objectiu: En el cas de la campanya TOMAYA, podem dir que el públic objectiu o el perfilde persones a les quals es vol arribar és un públic jove, entre 18 i 40 anys, que utilitzi els mitjans de comunicació d’internet i dispositius mòbils en el seu dia a dia, i que estiguin connectats en tot moment en les diferents xarxes social d’avui en dia. La gent bastant adulta no utilitza les xarxes socials.

Objectius de publicitat:
1) Recorda: es important fer campanyes publicitàries que esmantinguin a la ment del consumidor, ja que això portarà l’empresa a un bon nivell de notorietat. La nova campanya publicitària de JUST EAT es un molt bon exemple, provoca un impacte a la ment del públic i aquest se’n recorda per molts dies de la campanya, fins i tot molts d’aquests fan servir el lloc web justeattomaya.com, per a compartir juntament amb la marca comentaris especials del dia a dia,com per exemple: “encara es cap de setmana”, “trobar diners al pantaló”, “patates sorpresa”,...
2) Informar: S’ha de descriure els serveis i característiques del producte. L’informació ha de ser atractiva i simplificada tal com es la nova campanya.
3) Persuadir: Es la més important. Té la finalitat d’entrar a la ment del consumidor i crear en ella, una preferència sobre aquesta marca, causar uncanvi respecte la competència i modificar la imatge que influirà en la seva percepció. L’inversió de l’empresa sobre les campanyes de publicitat que ha utilitzat ha set molt elevada, contínuament a la TV están fen publicitat de just eat i això fa que es diferencií de la competència, com ( hoy como en la oficina, nococinomas, resto-in, la nevera roja ),,, aquesta última esta fent també molta inversiópúblicitaria últimament.
També hi ha d’altres objectius, com augmentar les ventes, dirigir els hàbits del consumidor fins al producte anunciat, introduir-se en nous mercats geogràfics,... L’empresa amb l’utilització del portal: justeattomaya.com i de la mateixa campanya del TOMAYA en la televisió vol arribar al màxim públic objectiu possible, conèixer les preferències i necessitats dels futursclients i identificar possibles consumidors i que els hi agrada segons els seus desitjos i gustos.

Eixos psicològics: Seria l’atribut diferenciador que s’utilitzaria per provocar el desig de compra en el públic objectiu.
La campanya original de justeat provoca al públic la necessitat de comprar, el client sent la necessitat d’estalviar-se de tant en tant el fet de cuina ell, vol comoditat en un móncada vegada més caòtic, cada vegada tenim menys temps per fer nosaltres una bona cuina. La rapidesa i la comoditat de portar el menjar a domicili sense tenir que sortir de casa, es un punt a favor perquè el públic compri.

2. Com a responsables de l’agència de publicitat encarregada de desenvolupar la campanya de publicitat per a Just Eat, us demanem:

a. Identifiqueu i expliqueu quins són elselements de l’estratègia creativa: eix psicològic, element motivador (tipus de missatge / expressió de l’eix psicològic) i estils publicitaris.

Tal com indica en els mòduls, l’estratègia creativa parteix de l’eix psicòlogic definit en el brífing, per a continuar amb l’expressió de l’element motivador i l’elaboració de l’anunci base.
En aquest cas detallem quin és l’eix psicològic, l’element...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estrategias De La Comunicación I Y Ii
  • Estrategia y tecnicas de comunicacion
  • técnicas psicoterapéuticas y comunicación humana I
  • Pac3 desenvolupament i aprenentatge
  • Estrategias para la comunicacion i
  • Estrategias de comunicacion
  • Estrategia de comunicación
  • Estrategias de comunicacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS