1942 Pel·lícula

Páginas: 3 (659 palabras) Publicado: 17 de mayo de 2011
QÜESTIONARI
1. Que li esta intentant explicar Colom al seu fill quan comença la pel•lícula? Li explica l’esfericitat de la terra utilitzant com ha exemple el vaixell en el mar i la taronja.
2. Quans’entrevista amb el frare, a quin lloc del monestir es rebut? Colom va ser rebut pel frare en el claustre que era on el monges escrivien els llibres.
3. Per què vol anar navegant cap a l’Àsia? Perpoder obrir noves rutes fins l’Àsia ja que es un continent molt ric en or i altres productes i per demostrar que la terra es rodona.
4. Quins camins hi ha per arribar-hi? Quins problemes tenienaquests camins? Per mar anant fins a Turquia i passar a Àsia i rodejant Àfrica i Àsia però el problema d’aquests camins era que el Turcs van tallar els camins i es van tenir que buscar noves rutes.
5. Quinés el camí que proposa Colom? Anar fins l’Índia però passant per sobre d’Europa i d’Àsia i així arribar a l’Índia.
6. Quan és rebut a la universitat de Salamanca, quines diu que son les intensionsque tindria aquest viatge? Explorar i obrir noves rutes, agafar or i productes per la península i també imposar el cristianisme a les persones d’aquell territori conquerit.
7. Quin suport dona launiversitat de Salamanca a Colom i per què? La universitat de Salamanca no creia en Colom pensaven que esta boig al dir que la terra era esfèrica i li van donar de suport al Sánchez.
8. Qui són Pizón,Santángel i Gabriel Sánchez?
Pinzón: es un mariner que va amb Colom amb el seu vaixell a les Indies.
Santangel: es un banquer amic de Pinzon i gracies a la seva ajuda es fa el viatge.
Gabi deSánchez: era un assessor d’Isabel de Castella i ell li va anant convencent a la reina del que deia Colom.
9. Qui era el tractat de Colom va signar en que hi havien les peticions de Colom a canvi del viatge?El tractat de Tordesillas i Colom demanava ser el governador de les Illes, armirant del mar Oceànic i cavaller.
10. Sap Colom quan trigarà en arribar a les Índies? Si que ho sap però menteix per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pel·licules
  • 1942
  • 1942 La conquista
  • Cartesius pel·lícula
  • America 1942
  • Formats de pel·lícula
  • Pel·Lícula "La Ola"
  • pel·licula silwkood

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS