29 anys de parella amb els mitjans de comunicacio

Páginas: 4 (774 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2013
29 anys de parella amb els mitjans de comunicació

Es obvi que els mitjans de comunicació de masses, tenen una influencia molt important en totes les persones, tant en la seva identitat culturalindividual com en la de la societat.
Fent un breu recorregut per la meva vida, m'he adonat que els mitjans de comunicació de masses han anat influint de manera molt diferent en la meva identitatcultural a mesura que he anat complint anys i he passat per diverses etapes de la vida, ja que els meus gustos, han anat canviant amb ells. Dibuixos animats, concursos, informatius, programes de debat,sèries, Internet, programes musicals, etc. Són part de la meva vida. És obvi que això ha ajudat a modelar la meva identitat cultural amb funcions com el lleure, la informació, la integració, l'adaptacióals canvis, la mobilització, el prestigi, etc. i també amb disfuncions com la passivitat, la narcotització i la degradació del gust.
El meu primer contacte amb els mitjans de comunicació va ser a lainfància veient la televisió. Justament el meu naixement a l’any 1984 coincideix amb l’any de la primera emissió de TV3. Per tant des d'un primer moment la coexistència d’idiomes va estar present. Vaigtenir la possibilitat d’escollir l’opció estatal o l’autonòmica, opció que no varen tenir generacions anteriors. Tot i que la meva família és castellanoparlant, vaig optar per la opció autonòmica. Enun primer moment a través de dibuixos com els barrufets, bola de drac o programes d’entreteniment com “Club Super3”, aquest últim un fenomen de masses que arriba fins els nostres dies. I més endavant,cap a mitjans i finals dels 90, amb series de televisió com Poble Nou, Nissaga de Poder, Plats Bruts. Per tant la immersió lingüística a la meva infància va ser una opció i no un imposició. Enaquests anys també em vaig començar a interessar del que passava al món amb els distints informatius de TV3 que em van informar i normativitzar però al mateix temps narcotitzar. Aquest tipus de televisió...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Els mitjans de comunicació
  • Dualitat en els mitjans
  • Amb Els Ulls D’una Nena De Dotze Anys
  • Els Anys Del Franquisme
  • Democràcia i mitjans de comunicació
  • Llengua i mitjans de comunicació
  • La llengua als mitjans de comunicació
  • Activitats he jugant amb els llops

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS