3 agujas

Páginas: 6 (1368 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2013

1. Quina és la temàtica de la pel·lícula?
La temàtica de la pel·lícula està tracta de l infecció d’ una malaltia a través de les agulles per no estareritzar-les i observar com es succeeix en diferents països i cultures.

2. Quina subdisciplina antropològica es tracta en aquesta pel·lícula? I amb quina metodologia? Raona la resposta.
La subdiciplina és antropològica social i cultural jaque en la pel·lícula és pot observar com fan un estudi de les semblances i diferències i del parentiu del sistema de creences de les diferents cultures en diferents punts de vista, observant com pensen, senten, i es relacionen en els diferents països.
També és tracta d’ antropologia de la medicina, ja que fa una comparació dels aspectes culturals de salut i malaltia i el seu tractament en lesdiferents cultures.
La metodologia en la pel·lícula s’ observa un estudi etnològic ja que compara els comportaments de la malaltia en les diverses societats, en dos capítols és realitza el document en primera persona des d’ uns personatges, en el capítol d’ Africà agafen l’ informació des de unes monges que fan un estudi etnogràfic, ja que es desplacen a la població s’ integren, aprenen la cultura ila llengua del país des de un punt de vista ètic.
En l’ etnologia segons el seu caràcter treballa aspectes universals en aquest cas l’ infecció a través d’ agulles de la malaltia.

3. Explica l’ argument de la pel·lícula
El primer capítol es veu el que transcorre a un petit poble de la Xina, una dona va anar al poblat i va deixar una màquina per treure sang. El poble ho va veure com unacosa positiva ja que intercanviaven la seva sang a canvi de diners, ja que era un poble molt pobre. La noia xinesa necessitava sang per el seu marit, i així guanyava uns diners.
Un pare ja que no li deixaven extreure sang per estar malalt va preferir que la seva filla de 10 anys s’ extreies sang a canvi de diners i així o anava fent cada dos setmanes.
La seva filla és va posar malalta sense saberel per que, al final és va morir la seva filla i la seva dona, ell busca el perquè.
Investigant va trobar amb el perquè ja que el poble també estava infectat i ell era un dels pocs que no havia donat sang, i va veure que les màquines estaven infectades.
La dona que va portar la màquina va agafar i va abandonar al seu marit que estava malalt i al poblat que estava infectat amb la malaltia i vamarxar a un altre poblat.
La població van rebre ajuda dels metges, i el home que se li va morir la dona i la filla va guanyar uns diners gràcies a els soldats que li van netejar el conreu, amb els diners del conreu va ajudar al poble.
Capítol dos parla d’ una família del Canadà, d’ un pare que té una discapacitat la seva dona i el seu fill que té una malalta.
El seu fill, actriu pornomantenia relacions sexuals amb les noies sense cap protecció, al fer-li seguiments per controlar-ho, ell agafava la sang del seu pare per així poder seguir treballant i guanyar diners.
Les infermeres es van donar compte que la sang no era d’ ell ja que estava coagulada, i això significava que estava morta la persona que era la sang, això va significar que és sàpigues la veritat de la seva malaltia.La seva mare a assabentar-se dels fets va fer el possible per poder agafar la malaltia.
Mantenir relacions sexuals amb un home al qual la tenia, extraient-li sang del seu fill per ficar-se-la a ella. Tot això ho va fer per poder cobrar d’ una mútua i va vendre la mútua a una persona per cobrar-la abans, amb l’ ajuda de l’ infermera al fer-li una carta ficant que es moriria abans dels 8 anys.Ella feliç es va gastar els diners amb el que va voler.
El seu fill és va assabentar que les noies amb les quals havia mantingut relacions sexuals amb ell també portaven la malaltia ja que no ho feia amb preservatiu o cap anticonceptiu.
En el tercer capítol succeeix a Africà a un poblat on 3 monges van a fer una cooperació per poder ajudar a la població Africana.
La població Africana és van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Agujas
  • agujas
  • agujas
  • Agujas
  • Aguja
  • Aguja
  • agujas
  • AGUJAS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS