3 Duatló

Páginas: 2 (461 palabras) Publicado: 24 de abril de 2014
INTRODUCCIÓ
Si combinem aquests dos conceptes dona lloc a la Duatló Accessible, un duatló que permet que tots els esportistes puguin participar sense diferència d'edat, de sexe ni de capacitat, unaduatló que no té cap barrera ni arquitectònica ni social.

LLOC
Gurb, Vic (Barcelona)
Des de la C-17, direcció Puigcerdà,
agafar la sortida 179, direcció Gurb.

DATA
Dissabte 7 de setembre2013, sortida a las 5 de la tarda.
Es recomana arribar sobre les 15.30-16:00h per a la recollida de dorsals i briefing de la carrera.

RECORREGUT
S'ha dissenyat un recorregut en el polígonindustrial, tot asfaltat, la volta del qual té al voltant de 2,5 km. Es tractarà de donar les voltes corresponents al circuit per a completar les distàncies. Es muntarà una zona per a les transicions on elsparticipants podran deixar les seves cadires, bicicletes, etc per als diferents relleus.




TRES TRAMS:
un primer tram a peu de 10 km (aprox) o amb  cadira de competició.
un segon tram enbicicleta de muntanya de 20 km (aprox) o amb HandBike
un tercer tram a peu de 2 km (aprox) o amb cadira de competició o amb la cadira de rodes habitual, que pot fer tot l’ equip junt.


SERVEIS IOBSEQUIS
S'oferirà un berenar complert a tots els participants, després de la carrera, i es proveirà d'un servei de dutxes en un pavelló esportiu proper, per a qui ho desitgi.

S'entregarà una bossa ambarticles de regal a tots els participants i premis i obsequis per als vencedors de cada categoria.

CATEGORIES
INDIVIDUAL AMB DISCAPACITAT: dirigit a persones iniciades que practiquen esporthabitualment, tant de HandBike como de competició. La mateixa persona realitzarà tots els relleus. La organització pot intentar aconseguir una HandBike en cas que es desitgi participar en aquesta categoriay no es disposi de ella.
EQUIPS DOS O TRES PERSONES: Dirigit a persones que practiquen esport ocasionalment, i que disposen de cadira de competició o de HandBike. L'organització li adjudicarà un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • <3 <3
  • 3 3
  • 3 3
  • Yo <3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS