3 personas renaixement mas inventos

Páginas: 6 (1409 palabras) Publicado: 8 de febrero de 2014
Leonardo Da Vinci:
Leonardo da Vinci (Leonardo di ser Piero da Vinci ) va ser un pintor Florentino. Notable polímita del Renaixement italià (alhora *anatomista,arquitecte, artista, botànic, científic, escriptor, escultor, filòsof, enginyer, inventor, músic, poeta i urbanista) va néixer en Vinci el 15 d'abril de 14522 i va morir en Amboise el 2 de maig de 1519, als 67 anys, acompanyat del seufidel Francesco Melzi, a qui va llegar els seus projectes, dissenys i pintures. Després de passar la seva infància a la seva ciutat natal, Leonardo va estudiar amb el cèlebre pintor Florentino Andrea de Verrocchio. Els seus primers treballs d'importància van ser creats en Milán al servei del duc Ludovico Sforza. Va treballar a continuació a Roma, Bolonya i Venècia, i va passar els últims anys de laseva vida a França, per invitació del rei Francisco I.
Freqüentment descrit com un arquetip i símbol de l'home del Renaixement, geni universal, a més de filòsof humanista la curiositat infinita del qual solament pot ser equiparable a la seva capacitat inventiva, Leonardo da Vinci és considerat com un dels més grans pintors de tots els temps i, probablement, és la persona amb el major nombre detalents en múltiples disciplines que mai ha existit. Com a enginyer i inventor, Leonardo va desenvolupar idees molt avançades al seu temps, tals com l'helicòpter, el carro de combat, el submarí i l'automòbil. Molt pocs dels seus projectes van arribar a construir-se (entre ells la màquina per mesurar el límit elàstic d'un cable ) lloc que la majoria no eren realitzables durant aquesta època. Com acientífic, Leonardo da Vinci va fer progressar molt el coneixement a les àrees d'anatomia, l'enginyeria civil, l'òptica i la hidrodinàmica.

3 invents:
EL ODÓMETRO-ANTECESSOR DEL CUENTAKILOMETROS

Un odómetro, (del grec Odo, camí i metre, mesurar. Que mesura el camí). Un odómetro és un dispositiu que indica la distància recorreguda en un viatge per un automòbil o un altre vehicle. El odómetroés ideal per mesurar trajectes i distàncies en terrenys de superfícies desiguals.
Dóna vinci invent un carretó de mesurar distàncies. Cada 1,5 metres, un eix fa un volt i la roda vertical avança un de les seves trenta dents. Cada 45 metres, aquesta mou la roda horitzontal i cau una bala a la caixa. Millora el de Herón d'Alexandria i precedeix als actuals mesuradors digitals.





PUENTEGIRATORIO
pont giratori podria servir en temps de guerra facilitant el joc estratègic. els lleugers, però robusts materials, units a un sistema d'enrotllat a base de cordes i politges, permetien a un exèrcit recollir fàcilment. model de pont de gran abast i de ràpida instal · lació. els òrgans de maniobra permeten la seva rotació. presenta la particularitat que es construeix sobre una riba, sense lanecessitat d'accedir a l'altra, i després al rotar-lo es l'aconsegueix.

L'ANEMÒMETRE DE LAMINA

L'anemòmetre està coronat per un penell , capaç d'indicar l'adreça del vent. L’instrument s'utilitza per estudiar el clima. La làmina en moure-la el vent es movia i pujava pel calibre en forma d'arc de fusta, sabent així la força del vent.



















MIGUEL ÁNGEL(Miguel Ángel Buonarrotti, en italià Michelangelo; Caprese, actual Itàlia, 1475 - Roma, 1564) Escultor, pintor i arquitecte italià. Habitualment es reconeix a Miguel Ángel com la gran figura del Renaixement italià, un home l'excepcional personalitat del qual artística va dominar el panorama creatiu del segle XVI i la figura del qual està a la base de la concepció de l'artista com un ser excepcional,que depassa àmpliament les convencions ordinàries.
Durant els prop de setanta anys que va durar la seva carrera, Miguel Ángel va conrear per igual la pintura, l'escultura i l'arquitectura, amb resultats extraordinaris en cadascuna d'aquestes facetes artístiques.
La vida de Miguel Ángel va transcórrer entre Florència i Roma, ciutats en les quals va deixar les seves obres mestres. Va aprendre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dialogos entre 3 o mas personas
  • soy una persona que me gusta inventar
  • 10 inventos mas importantes
  • Lista de los inventos mas importantes
  • Los inventos tecnológicos mas contribuyentes
  • Inventos mas importantes
  • Uno mas 3
  • solo una persona mas (poema)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS