45415

Páginas: 3 (719 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2011
Marketing
Aquesta planificació ha consistit en:
- Primer de tot, realitzar un estudi d’aquelles persones que puguin estar interessades en un esdeveniment d’aquest tipus. En el cas de lespassarel·les de moda, el públic al qual interessa serien aquells personatges amb prestigi, com estrelles de cine, artistes de la musica, fashion bloggers, models i dissenyadors importants, entre altres. Unpúblic com aquest li dona popularitat i fama a la passarel·la.
En el cas de la meva desfilada, es molt important el factor de que sigui únicament un treball de recerca ja que aquelles persones interessadesen veure aquest esdeveniment seran la meva tutora, juntament amb familiars i coneguts meus i de les models. Aquest públic es, per tant, a qui estarà adreçat aquest esdeveniment com a part practicadel treball.
- Una vegada vaig saber qui vull que assisteixi a la passarel·la, vaig haver de trobar la manera de promocionar-la per aquest públic. Ho vaig aconseguir a traves de la publicitat.
→Publicitat:
La publicitat que he fet servir per arribar al públic desitjat ha estat, principalment, divulgada per via Internet. Aquesta propaganda ha estat la següent:
- Crear un esdeveniment alFacebook. Gracies a aquesta xarxa social vaig poder difondre la propaganda de manera mes fàcil, enviant el missatge a mes de 600 contactes.
En aquest comunicat exposo el dia, l’hora i el l’espai ontindrà lloc la passarel·la. També els noms de les models i els staff (maquilladors/res, perruquers/res...) que hi participaran ja que, com he dit, l’objectiu es arribar als seus familiars i coneguts.Malgrat haver enviat l’esdeveniment a tantes persones, el meu objectiu no ha estat pas aconseguir la participació de totes ja que l’espai de la sala no ho permetia, es mes, hem vaig proposar aconseguirun màxim de 20-25 invitats i, mitjançant aquesta via publicitària, en vaig aconseguir 22. Així que puc dir que aquest mètode m’ha donat els resultats que desitjava.
- Realitzar les meves pròpies...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS