45wy

Páginas: 4 (913 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2013

Res

Falta un minut per un quart de nou. Obro la porta surto i la torno a tancar amb clau. Baixo les escales de tres en tres, menys les quatre últimes que les salto totes alhora. Surto cap alcarrer i començo a caminar. Els quatre minuts que hi han des de casa fins a l'institut me'ls passo com si res, a vegades compto les passes que faig però sempre m'acabo descomptant.
Arribo a l'institut,pujo les escales de dues en dues, segueixo recte tan ràpid com puc, giro a la dreta i arribo a la classe. Entro però el professor no em veu, està parlant amb un altre company. Baixo la cadira sensefer soroll i m'hi assec discretament. El professor va a la seva taula, obre l'ordinador i pregunta que ha fet els deures. Tots diem que sí, llavors ho passa a mirar: uns quants remenen les carpetes comdesesperats buscant els papers, se'ls han deixat a casa, per casualitat. Altres ja ni ho busquen i diuen directament que no ho han fet i d'altres els treuen i els deixen damunt de la taula esperantque passi el professor. Torna a anar cap a la taula i posa faltes a més de la meitat de la classe. Corregim la feina, es posa a explicar mig tema i ens mana més deures. Ens els apuntem a l'agenda, n'hiha que ni l'obren i els van fent sense parar per no tenir feina a casa. Començo a fer exercicis el més ràpid possible mentre el professor passa llista. Em queden dos exercicis quan toca el timbre. Elprofessor ho recull tot i marxa. Uns alumnes s'aixequen fent molt soroll i surten al passadís com si acabessin d'estar alliberats d'una presó, altres treuen el mòbil com desesperats, n'hi ha unsquants que intentes acabar els deures per no tenir feina a la tarda, i uns últims que es dediquen a guixar la pissarra.
Torna a sonar el timbre i al cap d'uns segons sento”Ja ve”, tothom seu a la cadira,torna a entrar un altre professor i es repeteix el mateix que l'hora d'abans. Sona el timbre tres cops més, agafo la motxilla i vaig a la cantina amb les altres companyes. Arribo a la cantina i ens...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS