8 principis didàctics

Páginas: 3 (512 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2014
Lorena Agúndez
Estratègies i recursos didàctics
1r de Pedagogia M1

Treball autònom: Llegeix la lectura dels 8 principis didàctics i desprès selecciona’n un i digues:

En què consisteix aquestprincipi? Com l’entens?
Per el que fa al principi de la comunicació, tal com es llegeix en el text, consisteix en un principi que descriu la importància de la comunicació com la essència dequalsevol procés educatiu per tal de que l’emissor transmeti les seves idees i el receptor les capti fins arribar a una comprensió real i significativa. Dins l’àmbit educatiu, els educadors parteixen de serinformatius, persuasius i alhora emotius per tal de veureu reflectit en els alumnes les compressions d’algun concepte, les manifestacions del que opinen i a més a més en cas de dubte sol·licitarinformació, també es demostra el gran pes que acull la comunicació.
També, descriu els diferents fenòmens que intervenen en el procés comunicatiu, com els elements que intervenen des de el seu origen finsa les característiques dels receptors, també és important conèixer cada una de les etapes de la comunicació per saber intervenir en cada moment diferent fins arribar assimilar el seu contingut. A mésa més, parteix sobre diverses funcions per el que fa al context, els destinataris i el contingut, amb la finalitat de practicar aquelles que es considerin més oportunes. Tota informació comunicativadepèn també dels diferents nivells que s’utilitzin entre receptor i emissor ja que poden variar segons siguin diferents persones o tots dos recaiguin en una mateixa persona. Per acabar, és fonamentalels aspectes d’influència bàsica que trobem en tota la comunicació com ambientals, emocionals,sociològics,físics i fisiològics. Tots ells es podran transmetre i acomodar més fàcilment al conèixer lespreferències i gustos dels qui ens escolta.

Personalment, entenc aquest principi comunicatiu com un dels pilars més importants i fonamentals del procés educatiu perquè sense comunicació no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tecnicas didactics
  • English Didactics
  • Principis de l'entrenament
  • principiso de la persona u 5
  • Els principis de l'entrenament
  • Treball Principis De L Entrenament
  • 8
  • 8

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS