932 text argumentatiu oriol 20131110

Páginas: 2 (396 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2015
I perquè els ordinadors?

Actualment, la nostra societat està vivint i experimentant molts canvis, i un dels més importants són l’aparició de les noves tecnologies, que estan provocant canvis a unritme accelerat en tots els àmbits de la vida. També en l’educació.

És evident, que, quan la societat pateix canvis, també els ha de patir el sistema educatiu per preparar les persones per tenir unlloc i adaptar-se a la societat del futur. A ningú se li escapa, però, que la implantació de les TIC a les escoles s’ha de fer a consciència i tenint en compte totes les conseqüències.

El concepte detenir un ordinador a la classe, per exemple, ha suposat en molts aspectes un avantatge. Poder tenir un processador de textos a l’abast, o poder veure la biografia de Manuel de Pedrolo amb un sol clicha facilitat l’obtenció d’informació i ha canviat en molts punts, el guió d’una classe.

Aquest argument, però, es pot veure des d’un altre angle. Fa uns anys, si necessitaves una informació concreta,havies de buscar-la als llibres. Abans de trobar aquell paràgraf en aquell capítol concret d’aquell llibre en particular, t’havies de llegir set o vuit capítols diferents, i per tant, t’impregnavesde informacions i coneixements, moltes vegades relacionats amb aquell concepte que buscaves. De la mateixa manera, tenies la informació contextualitzada, contràriament, avui dia si busques a Internet,trobes aquell paràgraf en concret, fora de context. No soc partidari d’excloure l’Internet de les aules (ni molt menys), doncs és una gran eina, però en alguns casos, també és adient buscar lareferència en un llibre.

Hi ha una pregunta important que molts ens preguntem: Què hem d’ensenyar sobre informàtica o tecnologia a les escoles? Ni els mateixos experts saben com serà un mòbil d’aquí tresanys. Com podem preparar els alumnes, per un futur que tecnològicament desconeixem?

Així doncs, ha de quedar clar que les TIC són una eina i no una finalitat. Quan es va establir la màquina...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Text argumentatiu
  • Text argumentatiu
  • El text argumentatiu
  • Text argumentatiu
  • Text argumentatiu.
  • El Text Argumentatiu
  • Text Argumentatiu
  • El text argumentatiu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS