Año de la agricultura familiar

Páginas: 3 (584 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2014



Setmana de la ciència: Any de l’agricultura familiar.
1. Què és?
L'agricultura familiar és una forma de classificar la producció agrícola, gestionada i operada per una família, que depènprincipalment de la mà d'obra familiar, incloent tant a dones com a homes.
L'agricultura familiar és la forma predominant d'agricultura en la producció d'aliments.
Però aquest any, no té aquestsignificat l’agricultura familiar, sinó és un símbol perquè es consumeixi aliments més naturals i no tant industrials.
També inclou la pesca, el pasturatge i l'agricultura.
La família i l'explotaciótenen relació amb les funcions econòmiques, ambientals, reproductives, socials i culturals.

2. Quins són els avantatges de l’agricultura familiar?

Avantatges socials: La explotació familiar éssocialment més justa, perquè treballen per a alimentar a la seva família i no per a empreses i latifundis que s'exploten a altres persones per a fabricar aliment per a la gent.

Avantatges econòmics:En l'agricultura familiar, es té una disponibilitat de crèdit i d'assistència tècnica. A més, quan conreem els nostres propis productes en millora la qualitat i n'augmenta la seva productivitat. Aixòens dona la possibilitat de realitzar diferents tipus de vendes.



Avantatges ambientals: En l'agricultura familiar, la producció, consum i acumulació de patrimoni dels aliments és totalmentdiferent a la de les empreses capitalistes. Si conreem els nostres propis aliments contaminem menys que si aquests són elaborats en unes grans empreses. L'agricultura familiar és millor per a lespersones.
A més, l'agricultura familiar rescata els aliments tradicionals contribuint a una dieta equilibrada, a la protecció de la biodiversitat agrícola del món i a l'ús sostenible de recursos naturals.3. Quins són els objectius de l’agricultura familiar?

L’agricultura familiar té com a objectiu augmentar la visibilitat de l'agricultura familiar i l'agricultura a petita escala. Vol centrar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • agricultura familiar
  • AGRICULTURA FAMILIAR
  • Agricultura familiar
  • AGRICULTURA FAMILIAR
  • Año de misión por las familias
  • LA AGRICULTURA FAMILIAR EN EL DESARROLLO DE AMERCIA LATINA
  • Agricultura familiar
  • Agricultura Familiar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS