A3

Páginas: 2 (472 palabras) Publicado: 5 de octubre de 2015
AGRUPACIÓ I EMPAQUETATGE DE GOTS. Enunciat

En una fàbrica especialitzada en elements de plàstic, cal automatitzar el procés d'agrupació i empaquetatge de gots de plàstic.
Per a fabricar els gotss'utilitza una màquina d'injecció de plàstic, la qual ja està automatitzada. En aquest sentit, únicament cal centrar-se en la seqüència del procés d’agrupació i empaquetatge.

Seqüència de control:
1.Per a començar un cicle d’agrupació i empaquetatge, un operari activarà de polsador SB1, de forma que baixarà un braç vertical accionat pel motor M1, fins a arribar al final de carrera SQ1.
2. Enaquesta posició, es detindrà el motor M1, s’obrirà una electrovàlvula (YV1) i s’activarà un compressor (motor M2) durant 3 segons, de forma que es crearà un buit i el got quedarà subjectat per unaventosa.
3. Una vegada subjectat el got, s’activarà de nou el motor M1, però en aquest cas, ho farà en sentit contrari, de forma que el braç vertical pujarà.
4. Quan el final de carrera SQ2 detecte que elbraç vertical està en la posició adequada, es detindrà el motor M1, i s’activarà el motor M3, de forma que el got es desplaçarà cap a la dreta, fins que SQ3 detecte.
5. A continuació baixarà el braçvertical (motor M1) fins a arribar al detector SQ4, moment en què s'obrirà l'electrovàlvula YV1 (alliberament del got).
6. 2 segons després d’alliberar-se el got, s'activarà de nou M1, i el braç verticalpujarà fins arribar al detector SQ5.
7. A continuació s'activarà el motor M3 fins arribar a la posició inicial on es troba el final de carrera SQ6.
8. En aquesta moment, de forma automàtica, el braçvertical baixarà de nou a arreplegar un nou got, i es repetirà la seqüència d’agrupació. Aquest procés es repetirà 2 vegades, per tal de apilar els gots de 2 en 2.
9. Una vegada apilats 2 gots, unoperari els retirarà de forma manual, a la vegada que el sistema tornarà de nou a la posició inicial, a l’espera d’una nova ordre de cicle.

Observacions:
L'automatisme disposa de 3 polsadors:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • A3
  • A3
  • A3
  • Nif-a3
  • A3 ARTESANIA
  • M3 A3
  • SociologA A3
  • Taller A3

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS