aaasf

Páginas: 4 (999 palabras) Publicado: 12 de agosto de 2014
El cens total
Temes: La curiositat humana, l’amor
Argument: Un home, John, treballa de representant i en els seus viatges retroba un antic conegut en dues ciutats diferents. Això el va sorprendrei el va portar a investigar-lo. Va descobrir que les seves empreses són la tapadora d’una activitat insospitada: la fabricació, d’amagat, d’un cens total de la humanitat. Així ha descobert que la sevapromesa, morta d’accident de fa uns anys, és ara una nena negra de sis anys.
Personatges: John Futh, un jove americà i Mr. Franky, un home de complexió “gelatinosa”, que treballa en unes empresesmolt poc habituals
Temps: Unes setmanes. Hi ha un salt temporal de set anys enrere. Aproximadament, cap al 1975.
Espai: despatxos i carrers de diverses ciutats nord-americanes

Un món distant i veíTemes: la curiositat humana, l’oblit.
Argument:Una noia, Alida, entra a treballar com a traductura, molt ben pagada, per a una empresa, que a mesura que passen els dies, ella la consideramisteriosa. Intentant esbrinar a on acaben les seves traduccions, aconsegueix que Pietro Rambla, el seu cap, li expliqui la sorprenent veritat. Però Alida no recordarà res del que ell li conta fins vint-i-tresanys després.
Personatges: Alida, una jove traductora italiana, i Pietro Rambla, un homeque procedeix d’un món paral•lel.
Temps: uns mesos, però el relat és fet vint-i-tres anys després. Segle XX.Espai: un despaitx en un barri pobre d’una ciutat italiana i en el pis d’Alida, en un altre barri de la mateixa ciutat.

Servei Oficial
Temes: La curiositat humana, la inadaptació.
Argument: Unadona gran, jubilada, observa el carrer per la finestra durant moltes hores al dia, i està encuriosida per l’activitat d’un despatx on molta gent entra, pero no en surt. Aconsegueix traspassar aquestainquietud al seu nebot, Burt, periodista,qui seguirà la recerca quan la tia es mori. Finalment, entra en contacte amb la gent del despatx,especialitzat en la desaparició de persones, i acaba...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS