aaee

Páginas: 3 (532 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2014
http://definicion.de/homo-sapiens/
1. Temps en què va existir l’espècie (Homosapiens)
és el gènere dels primats homínids que pertany a la tribu dels *homininis. L'única espècie de *Homo que encarasubsisteix és l'Homo sapiens (l'ésser humà actual), ja que totes les altres s'han extingit. Homo sapiens pot traduir-se com a “home savi”
Fa uns 200.000 anys van aparèixer éssers humans amb aspectesuficientment modern perquè se'ls classifique clarament en la nostra mateixa espècie. El seu encèfal seguia creixent, aconseguint la capacitat cranial actual, 1.500 centímetres cúbics. Podem suposarque la nostra espècie, Homo sapiens, es va originar en algun lloc d'Àfrica fa al voltant de 150.000 anys(temps que va existir l’espècie). Espècies més arcaiques semblen haver continuat durant un temps.L'espècie es va expandir relativament lent, arribant a Austràlia fa 40.000 anys. A Europa, l'espècie sembla haver entrat més lentament, entre 40.000 i 35.000 anys, per Espanya i per l'est.
7.Descobridors i data del descobriment del fòssil
Descobridor

Un nou estudi de l'entorn en el qual van ser trobats en 1967 diverses restes fòssils humans, prop de Kibish, a Etiòpia, suggereix que sónmés antics del que es creia. Amb una edat d'uns 195.000 anys, estaríem endarrerint en uns 40.000 anys la data en la qual els humans anatòmicament moderns ja estaven passejant per Àfrica. Les anàlisispreliminars de les roques en les quals van ser trobats els fòssils de dos homes primitius van indicar que tenien uns 130.000 anys. Posteriorment es van descobrir en Herto, també a Etiòpia, restes d'ossosd'Homo sapiens de fa 160.000 anys, fins ara l'espècimen més antic conegut. El geòleg Frank Brown, de la University of Utah, i els seus col·legues Ian McDougall i John Fleagle, no obstant açò, vantornar a investigar el lloc en el qual s'havien trobat els fòssils de 1967 i van datar amb major precisió les capes de cendra volcànica situades per damunt i per sota dels sediments fluvials que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • aaee

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS