Abús Sexual Infantil

Páginas: 2 (427 palabras) Publicado: 31 de octubre de 2015
INTRODUCCIÓ:
El nostre treball tracta sobre l’abús sexual infantil, en el qual es tractaran temes molt importants com l’impacte que crea als infants aquests tipus de maltractament, lesconseqüències psicològiques que comporta, els principals indicadors per detectar aquests tipus d’abús, les causes, encara que relatives, que poden incitar a aquests tipus d’actes.
També podrem veure diferentstestimonis de víctimes d’aquests abús a través d’articles i noticies, per sensibilitzar-nos d’una manera més propera, per tal de fer evident que aquest tipus de maltractament existeix al nostrevoltant, encara que no el veiem i no sigui fàcil de detectar.
Per finalitzar realitzarem una conclusió on reflectirem els coneixements adquirits i les nostres reflexions sobre el tema.
DEFINICIONS:
Abússexual: Es produeix quan una persona adulta o menor de 18 anys utilitza a un menor per estimular-se o gratificar-se a ell mateix o a una altra persona. En aquests casos sempre es dóna una situació desuperioritat física o psíquica de l’adult, que coacciona o sotmet la víctima amb la seva autoritat, ja que els infants i adolescents són vulnerables i no estan capacitats per consentir lliurement departicipar en activitats sexuals.
El tipus d’estratègies que l’agressor utilitza per aconseguir el seu objectiu van des de la coacció, l’ús de la força física, sorpresa, seducció i engany.
Esconsiderada una de les formes més greus de la violència contra la infància i desenvoca en efectes devastadors en la vida dels infants que el pateixen. S’ha començat a considerar com un problema quetransgredeix les normes socials quan s’ha reconegut el seu impacte i les conseqüències negatives que tenen en la vida i el desenvolupament de les víctimes.
S’entenen com a abús sexuals actes com:Incitació o coacció per a que un nen es dediqui a qualsevol activitat sexual o il·legal o psicològicament perjudicial.
La utilització de un nen amb fins d’explotació sexual comercial.
La utilització...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Abuso Sexual Infantil
  • abuso sexual infantil
  • Esi-abuso sexual infantil
  • Abuso sexual infantil
  • abuso sexual infantil
  • ABUSO SEXUAL INFANTIL
  • Abuso sexual infantil
  • Abuso sexual infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS