Abogacia

Páginas: 6 (1459 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2012
SLUTBRUGERAFTALE

Slutbrugeraftalen (herefter "aftalen") er en juridisk aftale mellem brugeren og Warner Bros. Interactive Entertainment, en afdeling af Warner Bros. Home Entertainment Inc., et Delaware selskab med hovedsæde beliggende 4000 Warner Boulevard, Burbank, California 91522 ("WBIE") om det interaktive underholdningsprodukt, inkl. den medfølgende software, de tilhørende medier og alletrykte materialer (samlet set herefter "produktet"). Ved at installere, starte, spille eller på anden vis anvende produktet accepterer brugeren at være bundet af vilkårene i denne aftale. Hvis brugeren ikke accepterer vilkårene i denne aftale, skal vedkommende ikke installere, starte, spille eller på anden vis anvende produktet.
Softwarelicens
WBIE tildeler brugeren ikke-eksklusiv,ikke-omsættelig, genkaldelig, begrænset rettighed og licens til at anvende én kopi af dette produkt udelukkende til brugerens personlige brug.
Alle rettigheder, der ikke er udtrykkeligt angivet i denne aftale, tilhører udelukkende WBIE. Produktet gives i licens, det sælges ikke. Brugerens licens giver ikke brugeren nogen krav eller ejendomsret til dette produkt og skal ikke fortolkes som et salg af nogenrettigheder til produktet. Alle rettigheder til, krav til og interesser i produktet og enhver eller alle kopier deraf (hvilket omfatter, men ikke er begrænset til, titler, computerkode, teknologi, temaer, genstande, figurer, figurnavne, historier, dialog, slagord, steder, koncepter, design, musik osv.) ejes af WBIE eller dennes licenshavere. Produktet er beskyttet af De Forenede Staters copyrightlove,internationale copyrighttraktater og konventioner samt andre love. Produktet indeholder et bestemt autoriseret materiale, og WBIE's licenshavere kan beskytte deres rettigheder i tilfælde af overtrædelse af denne aftale.
Brugeren må ikke: (1) kopiere produktet i sin helhed på en harddisk eller en anden lagringsenhed, (2) distribuere, udleje, lease eller give hele eller dele af produktet iunderlicens, (3) ændre eller fremføre afledte arbejder af produktet, (4) udsende produktet via et netværk, pr. telefon eller elektronisk med nogen som helst midler eller tillade brug af produktet i netværk, multibrugerarrangement eller fjernadgang, undtagen i forbindelse med anvendelse af produktet i forbindelse med multiplayerspil via autoriserede netværk, (5) designe eller distribuere uautoriseredeniveauer, (6) rekonstruere produktet, udlede kildekode, idéer, algoritmer, filformater, programmerings- eller interoperabilitetsgrænseflader i produktet med noget som helst middel, bortset fra i det omfang, der er udtrykkeligt tilladt af loven trods en kontraktmæssig bestemmelse om det modsatte, og i så fald kun efter at have givet WBIE skriftlig meddelelse om de aktiviteter, brugeren har til hensigtat udføre, (7) eksportere eller geneksportere produktet eller kopier eller bearbejdelser heraf i overtrædelse af gældende lovgivning uden først at have opnået en særskilt licens fra WBIE (som WBIE kan tildele eller undlade at tildele udelukkende efter eget skøn), og WBIE kan opkræve et gebyr for en sådan særskilt licens.
Da WBIE ville lide uoprettelig skade, hvis vilkårene i denne aftale ikkeblev udtrykkelig bestyrket, accepterer du, at WBIE, uden begrænsning, anden sikkerhed eller dokumentation for tab, er berettiget til at anvende passende, rimelige retsmidler under hensyntagen til overtrædelse af denne aftale samt andre retsmidler, som WBIE ellers kan have ifølge gældende lovgivning. I tilfælde af retstvist, der indledes af en af parterne i forbindelse med denne aftale, er denvindende part i denne retstvist berettiget til at få dækket alle omkostninger, advokatsalærer og andre udgifter, som denne vindende part har haft i retstvisten, af den anden part.
Kundesupport
Hvis der imod al forventning skulle være problemer med brugerens produkt, har brugeren muligvis kun brug for en enkel vejledning for at løse problemet. Brugeren bedes kontakte WBIE kundeservice ved at sende en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Abogacia
  • ABOGACIA
  • abogacia
  • Abogacia
  • abogacia
  • abogacia
  • abogacia
  • abogacia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS