aborto

Páginas: 3 (696 palabras) Publicado: 20 de diciembre de 2014
L'avort sempre ha sigut un tema molt polèmic, i ara amb la recent il·legalització d'aquest a Espanya s'ha tornat encara més controvertit.

En la meva opinió l'avort hauria de ser legal, ja que ladona es lliure de decidir el que vol fer amb el seu cos, cap altra persona pot decidir per ella.
Portar un nen no desitjat al món pot arruïnar moltes vides tant la de la mare, com la dels familiarsi persones que l'envolten i sobretot la del nen.
A més si el govern vol fer il·legal l'avort, que com a mínim donin ajudes als nens discapacitats i amb problemes mentals cosa que abans és feia i arahan tret i que no retallin tant en educació i sanitat perquè tal com va Espanya normal que la gent no vulgui tindre fills.

En conclusió la dona ha de ser lliure de fer el que vulgui amb el seu cosi fer-se càrrec d'un nen és una gran responsabilitat que no pot fer una dona que no volia aquest fill.

L'avort sempre ha sigut un tema molt polèmic, i ara amb la recent il·legalització d'aquesta Espanya s'ha tornat encara més controvertit.

En la meva opinió l'avort hauria de ser legal, ja que la dona es lliure de decidir el que vol fer amb el seu cos, cap altra persona pot decidir perella.
Portar un nen no desitjat al món pot arruïnar moltes vides tant la de la mare, com la dels familiars i persones que l'envolten i sobretot la del nen.
A més si el govern vol fer il·legall'avort, que com a mínim donin ajudes als nens discapacitats i amb problemes mentals cosa que abans és feia i ara han tret i que no retallin tant en educació i sanitat perquè tal com va Espanya normal quela gent no vulgui tindre fills.

En conclusió la dona ha de ser lliure de fer el que vulgui amb el seu cos i fer-se càrrec d'un nen és una gran responsabilitat que no pot fer una dona que no voliaaquest fill.

L'avort sempre ha sigut un tema molt polèmic, i ara amb la recent il·legalització d'aquest a Espanya s'ha tornat encara més controvertit.

En la meva opinió l'avort hauria de ser...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El aborto
  • El aborto
  • El aborto
  • Aborto
  • Aborto
  • Aborto
  • El aborto
  • Aborto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS