ABUELO

Páginas: 2 (490 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2013

Facultat d’Economia i Empresa – Grau d’Empresa i Tecnologia
Introducció a la Resolució de Problemes i Disseny d’Algorismes
Departament d’Economia de l’Empresa – curs 2011-12

El full deruta
11

Objectiu: Exploració de diversos complements interessants pel disseny d’algorismes, fent servir a més algunes funcions bàsiques, per la tercera pràctica de laboratori de l’assignatura.El cas:
L’empresa de seguretat UllViu, S.A. acaba de ser contractada per una entitat bancària per a recollir diàriament part dels dipòsits efectuats a les seves oficines, i traslladar-los a lescambres de seguretat centrals de l’entitat. De fet, es tracta de recollir, durant el matí, les quantitats ingressades el dia anterior i que excedeixen del mínim de seguretat de que cada oficina ha dedisposar (segons el seu nivell d’operacions) per a la seva operatòria diària.
Als efectes d’aquest contracte, s’ha dividit l’àrea geogràfica on opera l’entitat bancària en diversos sectors, de maneraque a cadascun d’ells hi hagi entre 8 i 11 oficines, sigui en una mateixa ciutat o en diverses poblacions geogràficament properes. A cada sector la recollida de diners s’efectuarà en un vehicle blindatque recorrerà les diferents oficines.
Per tal de millorar la seguretat d’aquestes recollides, s’ha decidit utilitzar diversos paràmetres d’aleatorietat que dificultin possibles atracaments. Enparticular es considera que:
a) L’hora de sortida de cada vehicle es decidirà diàriament de forma aleatòria, en una franja horària entre les 8.00 i les 10.00 del matí, en un marge de 20 minuts (és a dir,un vehicle pot sortir a les 8.00, 8.20, 8.40, etc.).
b) L’ordre en que es passarà per les diferents oficines es decidirà també cada dia de forma aleatòria, independentment de les distàncies que hihagi entre elles, ja que els sectors estan calculats de manera que no siguin distàncies considerables, i es prioritza la seguretat sobre els costos o temps de transport.
També interessa que la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los Abuelos
  • Abuela
  • La ABUELA
  • abuela
  • La abuela
  • Los abuelos
  • El abuelo
  • Abuelidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS