Accions de Marketing

Páginas: 7 (1506 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2014
CONCEPTO ACCIÓN MARKETING, es una innovadora iniciativa especializada en ofrecer soluciones de marketing y publicidad para su negocio integrando creatividad, pensamiento estratégico, dirección, liderazgo, comunicación y nuevas tecnologías.
CONCEPTO ACCIÓN MARKETING, es una organización conformada por profesionales con exitosa experiencia en marketing, pubicidad y management comercial.Formulamos y aplicamos proyectos comerciales con visión holística y una efectiva comprensión de los mercados para desarrollar ventajas competitivas como base del crecimiento generado con alto valor agregado y rentabilidad.
CONCEPTO ACCIÓN MARKETING, apuesta por relaciones de largo plazo como su mejor socio estratégico para incrementar sus ventas, crear marcas de éxito, optimizar la gestión comercial desu organización, aplicar las últimas tendencias en marketing y fidelizar a sus clientes. Evaluamos ideas de negocios, las implementamos y las transformamos en “crecimiento” para su compañía.

Pren aquesta denominació per la idea del virus informàtic, que es propaga amb facilitat d'uns agents a uns altres, passant el missatge d'uns usuaris a uns altres, difonent així el contingut ràpidament.L'objectiu, per tant, és arribar al nombre més gran possible de persones per donar a conèixer el missatge o el producte, i alhora produir un efecte papallona que beneficiï el món publicitari i audiovisual i el descobriment de nous missatges, noves idees, nous productes, nous serveis… a la societat, una societat que es mou en xarxes socials.

El terme publicitat viral fa referència a la idea que elsusuaris recomanaran compartiran amb altres usuaris continguts divertits i interessants. Aquesta tècnica acostuma a estar patrocinada per una marca, que busca generar coneixement d'un producte o un servei. Els anuncis virals de vegades tenen forma de videoclips divertits o jocs Flash interactius, imatges, o fins i tot textos.

Les xarxes socials són una plataforma fàcilment accessible per aqualsevol persona amb accés a Internet. La popularitat creixent del màrqueting viral té la seva raó de ser per la facilitat de l'execució de la campanya, el seu cost relativament baix (comparat amb campanyes de correu directe), el bon “targeting” i la taxa de resposta alta i elevada. El principal aventatge d'aquesta forma de màrqueting consisteix en la seva capacitat d'aconseguir una gran quantitat depossibles clients a un baix cost.

El crític Douglas Rushkoff va ser el primer a escriure sobre el terme màrqueting viral l'any 1994 al seu llibre “Media Virus”. La seva hipòtesi és que si aquesta publicitat arriba a un usuari “sensible” (és a dir, interessat en el producte per Hotmail, el correu gratuït), aquest usuari “s'infectarà” (és a dir, es donarà d'alta amb un compte propi) i, aleshores,pot seguir infectant a altres usuaris sensibles.

Tipus de campanyes virals[modifica | modifica el codi]
"Passa'l": un missatge que encoratja a un usuari a passar-ho a altres. La forma més primigènia d'aquest son les cadenes de correus electrònics, que inclouen una petició a l'usuari per a què aquest reenviï el missatge. Són més efectius els clips curts amb missatge humorístic, que la gentreenvia de forma espontània. Molts d'ells comencen la seva vida com anuncis de televisió, i circulen per Internet a través del boca a boca. La quantitat de gent que rep el missatge d'aquesta forma acostuma a ser molt major a la de gent que va veure aquest anunci de forma original.
Viral incentivat: s'ofereix una recompensa per reenviar el missatge o per donar la direcció de correu a algú. És unaforma d'incrementar les possibles direccions d'enviament de forma dràstica. Tot i això, és molt més efectiu quan l'oferta requereix la participació activa de l'usuari.
Màrqueting encobert: un missatge viral que es presenta com una pàgina, activitat o notícia atractiva o inusual, sense referències clares a posar un enllaç i passar-ho. Al màrqueting encobert no és immediatament aparent que s'estigui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ràting accions
  • accions en cas de legionelosi
  • Marketing o no marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS