Acrogimnastica

Páginas: 2 (440 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2013
Treball d’Acrogimnastica.

Índex

* Introducció

* Figures de 2 persones

* Figures de 3 persones

* Figures de 4 persones

* Figures de més de 4 persones

* Conlusiói opinió personal

* Bibliografia

Introducció:
L’acrgimnastica es un esport que consisteix en fer figures gimnastiques en parella, grup, etc. Nosaltres som nous en este esport i per aixó ensvejem un poquet perduts a l´hora de fer el treball práctic.
El treball teóric consisteix en trobar imatges de diferentes figures de 2, 3 , 4 o més de 4 persones per figura. Nosaltres som un grup de6 i en el nostre treball práctic , ens hem proposat fer tant figures de 6 persones com de 2, 3 i 4 i que totes les persones estiguen en alguna figura.
Este treball ens pareix molt interessant, totshem colaborat a l’hora de buscar imatges i tots hem donat la nostra opinió que queda recollida al finalitzar el treball.

Figures de 2 persones.

Figures de 3 persones.

Figures de 4 persones.Figures de més de 4 persones.

Conclusió i valoració personal.


El treball ens ha semblat interessant i la veritat bastant original, ja que ésla primera vegada que la majoria fem una activitat com aquesta o semblant. A més ens a semblança divertida la forma en la qual es treballa i on podem crear figures a partir de la nostra imaginació. Amés, ens ha senblat que l'acrogimnàsia es un deport molt dur ja que a l'hora de fer alguna figura sencilla pareix fàcil, però en veritat costa molt. No cal ni parlar de les que semblen difíciles,aquestes necessiten ayns de pràctica per fer-ho.
Respecte al treball no tot ha sigut un passeig, ja que se'ns han presentat alguns contratemps i dificultats. Per una, la falta d'organització a l'hora defer el treball teòric ha suposat fer el treball amb el temps just, a pesar que aquest era senzill ja que consistia a posar imatges. D'altra banda, el treball en grup respecte al treball pràctic ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS