Acronims

Páginas: 3 (558 palabras) Publicado: 29 de enero de 2013
ABEL. Advance Boolean Expression Language. És un llenguatge de descripció de hardware i un conjunt d’eines de disseny per a programar dispositius lògics programables.
DNS. Domain name server
URL.Uniform resource locator
FTP. File transfer protocol (transferència de fitxers) És un dels protocols més populars dels que s’utilitzen a Internet, especialment destinat a la transmissió de gransfitxers. El seu ús més habitual el d’allotjament d’arxius llestos per ser descarregats.
Telnet. Telecommunication network (control remot)
SMTP. Simple Mail Transfer Protocol (correu electrònic)
PDF.Portable Document Format
ADO. ActiveX Data Objects és un dels mecanismes que utilitzen els programes d’ordenadors per comunicar-se amb la base de dades. Amb aquest mecanisme un programa pot llegir,inserir, editar o esborrar la informació que està dins la base de dades.
ADSL. Asymmetric Digital Subscriber Line traduït al català és la línea d’abonats digital asimètrica. És una tecnologia d’accés aInternet de banda ampla, cosa que implica una velocitat superior a una connexió tradicional per mòdem en la transferència de dades.
.AVI. Audio Video Interleave és un format que conté audio i videodissenyat per Microsoft per a la seva tecnologia Viedo per Windows.
CD-ROM. Compact Disc Read Only Memory. Dics compacte sol de lectura, és un disc compacte que conté les dades d’accés, però sensepermisos d’escriptura, un equip d’emmagatzematge i reproducció de música.
WAP. Wireless Application Protocol. Es un estandard que defineix una nova forma d’accès a dades a través del telèfon.
SMS.Short Message Service
CAD. Computer Aided Design. Disseny asistit per ordenador. Són tècniques que permeten als dissenyadors , arquitectes, aparelladors... utilitzar en el seu treball einesinformàtiques per reduir temps i costos necessaris en el disseny de productes.
HTML. Hyper Text Markup Language és un llenguatge de marcació dissenyat per a estructurar textos i presentar-los de la forma...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS