Act Pag

Páginas: 4 (781 palabras) Publicado: 30 de septiembre de 2015
EL JOC I LA SEVA METODOLOGIA
PAG. 22 ACT.1.1
1. Fes una relació de les teories del joc que has estudiat en aquesta unitat que estiguin relacionades amb els continguts d'aquest document.

En relacióamb aquest text trobem diverses teories que poden estar relacionades.
a. Teoria de la potencia sobrant de F.V. Schiller, que diu que els animals que tenen satisfetes les necessitats bàsiques gastenl’energia sobrant de forma similar a la dels humans. La diferència principal entre l'home i l'animal és el caràcter estètic que l'home dona al joc.

Aquesta teoria està relacionada amb el text, ja queSchiller crea que els animals tenien aquesta capacitat de joc, tot i que no cercaven en ell l’art.

b. Teoria de l'energia sobrant de H. Spencer, la qual diu que les espècies inferiors necessitenconsumir la major part de la seva energia per a cobrir les necessitats bàsiques.

Aquesta teoria està relacionada amb el text ja que tot i essent el joc una activitat simple per l'autor aquesta suposaenergia tant pels humans com pels animals.

c. Teoria de la relaxació de M. Lazarous, per aquest autor el joc no produeix una despensa d'energia sinó que és un sistema per a poder relaxar alsindividus i recuperar energia en un moment d'abatiment.

En la meva visió, el text contradiu aquesta teoria ja que s'havia observat que els ximpanzés privats de les seves mares no jugaven.

d. Teoria del'exercici preparatori o preexercici de Karl Gross, que explicava que el joc és una activitat que serveix per participar o entrenar aquelles habilitats que més tard seran útils per a la vida adulta. Per aGross el joc era un element essencial per a la posada en pràctica dels instints.

Aquesta teoria està íntimament relacionada amb el text ja que aquest com a conclusió menciona l'àmplia oportunitatque dona el joc com a procés d'aprenentatge, segons el text: “proporciona l'oportunitat de practicar rutines i seqüències del comportament que després formen un conjunt de destreses i l'habilitat per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Act De Probabilidad Y Estadistica Pag 28-31
  • ACT
  • Act
  • Act
  • ACT
  • ACT
  • Act
  • Act

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS