Activistas extraescolars

Páginas: 3 (507 palabras) Publicado: 27 de diciembre de 2013
La preferència en l’elecció d’aquest tema des del primer dia en que vam veure entre quins temes era possible escollir fou perqué des del primer moment ens va semblar molt interessant i necessari dura terme una recerca i conèixer més sobre les activitats extraescolars. Aquest és un tema del que en sabíem relativament poc, tant sols lo bàsic, allò que sap tothom i, per tant, creiem que eranecessari aprofundir-hi més i saber-ne el màxim, ja que com a futurs mestres ho hauriem de conèixer a la perfecció i amplament, i no tant sols vagament.

L’objectiu principal del nostre treball i lapregunta a debatre amb les companyes de l’altre grup és si és recomanable que els alumnes realitzin activitats extraescolars. PEr trobar arguments per poder respondra-la inequivocament vàrem investigar idescobrir diversos aspectes que cal tenir en compte com: quin tipus d’activitats extraescolars existeixen, com es poden classificar i quins beneficis i inconvenients comporta relitzar-les; quin és elpaper dels pares en l’elecció d’aquestes, la seva influència i la pressió que exerceixen sobre els seus fills; quins varen ser els antecents i quin és l’estat actual del tema; què opinen els mestres iels més joves sobre les extrescolars; entre d’altres punts que s’exposen en el treball que teniu entre les mans.

1) Posa l’enllaç unicament de les entrades de GITIC

2) Posa l’enllaç d’una entradaque estigui correcta (es fa clicant el titol de l’entrada llavors copiem l’enllaç)

3)Que les entrades tiguin elements multimedia (video, imatge, enllaços)

4) Cita alguna entrada o al teu blogo de algun company que hagis fet algun comentari (Ho ho tenim al blog recomenat les adreçes o sinó al blink tenim la llista amb el bloc dels companys)


La libido
POWER POINT PSICOANALISI

6.La líbido

La psicoanalisi és més que una teoría, un paradigma: explica diferents parts d la societat.
Els grups ens arrosseguen.

Freud- 3 estructures: conscient (influencia dirigeix la nostra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Actividad Activa
  • Actividades
  • Actividades
  • Actividades
  • Actividades
  • Actividades
  • Actividad
  • Actividades

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS