ACTIVITAT 01. Darrere l'emprempta de Darwin Una aproximació a la vigència de les idees de Darwin

Páginas: 4 (880 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2014
ACTIVITAT 01. Darrere l'emprempta de Darwin
Una aproximació a la vigència de les idees de Darwin


El documental tracta el cas d'una periodista que intenta trobar la relació entre Darwin i el casMaeso, un anestesista que va transmitir hepatitis C i altres enfermetats a molts dels seus pacients. El problema estava en que l'acusat no es va declarar mai culpable ni hi havia cap testig.
Laperiodista, que havia de redactar un programa sobre aquest cas, no entenia com havien aconseguit demostrar la culpabilitat del doctor Maeso. La única pista que tenia era que hi havia alguna relació delcas amb Darwin, però no sabia quina. Aleshorres decideix informar-se.
Charles Darwin va ser un jove molt interessat en història natural, el món natural i les seues espècies. Tot açò en un context dedesigualtat social i importància teològica.
La periodista va a contactar amb un dels fiscals implicats amb el cas Maeso. Aquest li diu que segurament la forma de transmissió del virus era lautilització de les mateixes agulles per a l'acusat i els pacients, ja que Maeso era adicte als fàrmacs i se'ls subministrava amb els instruments del seu treball. Per l'absència de testigs, la única prova era unpotet de sang de l'acusat que s'havia aconseguit extraure amb el seu permis.
Desprès de rebre aquesta informació la periodista encara no té clara la relació de Darwin amb tot allò. Aleshores rep enla seua oficina, entre altres documents un dibuix del vaixell en el qual va viatjar Darwin.
El jove naturalista Darwin es va embarcar en un viatje de 5 anys en el qual donaria la volta al món. Enaquesta etapa de la seua vida, va experimentar un canvi de mentalitat quan va contemplar la gran biodiversitat i distribució d'espècies que hi havia arreu del món, així com fòssils i altres objectes. Aixíva fer el seu famós estudi en les illes Galapagos sobre pinçons, i també arreplegava mostres de tot i les enviaba a la seua casa en Londres, on més tard les estudiaria.
Darwin va arribar a les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ideas Darwinistas
  • darwin y sus ideas
  • La Idea Singular De Darwin
  • Ideas Que Formaron El Pensamiento De Darwin
  • Darwin
  • Darwin
  • Darwin
  • Darwin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS