Activitat 6 Filoo

Páginas: 2 (489 palabras) Publicado: 3 de septiembre de 2015
Activitat 6 “Els sabers anti i sabers para”

1- Fes una anàlisi de les causes i raons dels moviments “anti” i dels “banlieu” francès.

‘Banlieue’ significa suburbi, qualsevol barri situat alsafores, ja sigui una zona deprimida o un barri residencial de classe mitjana o alta. Però els esdeveniments li van atorgar les connotacions de barri marginal, arquitectònicament aïllat, habitatprincipalment per immigrants, amb problemes de delinqüència.
Les causes principals d’aquest moviment anti després de tot el que he llegit serien per exemple la gran quantitat de violència que hi ha en aquestesciutats o barris, la mala vida que hi ha o vida indigna que s’hi presenta, els clans que es dediquen a influir als joves per a introduir-los en moviments revolucionaris, la mala representació políticades de les seus importants de París, la imatge errònia que hi ha per part dels mitjans de comunicació.

2- Qui són els principals moviments antisistema a Catalunya i que pretenen.

Els principalsmoviments antisistema a Catalunya, tan els moviments pacífics com els violents, són actualment destinats al tema de la cisis, com ara uns dels moviments d’antisistema actuals són els moviments destinatsa una millor salut pública, una educació pública vertadera, sou dignes, la disminució dels impostos. Etc.
Altes moviments d’antisistema i vandàlics. És a dir, violents, són els protagonitzats pelsneonazis, majoritàriament presents a Barcelona. Aquest moviment no té un objectiu principal, sinó promoure la violència sense cap justificació a causa de la seva ideologia mental.

3- Analitza elmoviment popular dels “indignats” i busca quines són les idees bàsiques de la seva protesta.

Aquest grup de persones (anomenades ‘Plataforma de coordinació de grups pro- mobilització ciutadana’) esreivindiquen com a ciutadans emprenyats amb el sistema, amb diferents sensibilitats, nascuts “a la calor d’Internet i les xarxes socials, l’única di del qual és fomentar la discussió oberta entre tots...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FILOO
  • Filoo
  • filoos
  • filoo
  • Filoo
  • Filoo
  • Filoo
  • Filoo..

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS