Activitats Dirigides

Páginas: 3 (659 palabras) Publicado: 5 de julio de 2012
ACTIVITATS DIRIGIDES

A partir dels 15 anys

ACTIVITATS FITNESS

Destinades a homes i dones que vulguin millorar la seva condició física i la seva salut i que vulguin assolir nous reptesPrograma revolucionari d’entrenament amb barres i discos que enforteix, tonifica i defineix la musculatura de tot el cos a través de les combinacions de diferents tècniques de musculació i exercicisfisioterapeutes que produeixen una millora notable de la postura corporal. Esta dissenyat per que els alumnes obtinguin a les seves sessions d’entrenament de força, el màxim benefici en el menor temps.A més millora el nivell de fitness i el benestar en general, augmenta la densitat òssia i consumeix fins 600 calories per sessió.

Programa apassionant d’entrenament inspirat en arts marcials icreat a partir d’una gran varietat de disciplines tals com el karate, boxa, tae Kwon do, tai chi i muai tai. Combinant moviments poderosos amb una música sensacional. Millora la capacitat cardiovascular,tonifica els principals grups musculars, crema calories i millora la composició corporal, augmenta la densitat òssia, equilibra la zona lumbar i abdominal i millora l’autoestima.

TONIFICACIÓPrograma dirigit al treball muscular per a la millora de la condició física, mitjançant treballs localitzats, circuits,... Sessions combinades que alternen fases de treball aeròbic amb exercicis detonificació muscular amb materials diversos.

G.A.C
Treball cardiovascular d’intensitat mitjana intensitat amb tonificació dels grups musculars del tronc inferior (Glutis, Abdominals i Cames,…)

NATJAM
Programa d’exercici aeròbic de baixa a mitjana intensitat, de llarga durada, combinant la coordinació amb els ritmes musicals mitjançant coreografies.
EXPRESS JAM
Programa d’exercici aeròbic debaixa a mitjana intensitat, de 30 minuts, combinant la coordinació amb els ritmes musicals mitjançant coreografies.
STEPS
Treball cardiovascular coreogràfic de mitjana a alta intensitat amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Activitats
  • Activitats
  • Activitats nadal
  • Activitats Onkalo
  • Catala Activitats
  • Activitats Restauració
  • activitats cmc
  • Activitats psicologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS