actualidas

Páginas: 2 (363 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2014
Cristina Llovera Rossell
Seminari
Actualitat 4
4-12-14

“La policia no aprecia un alt risc a la majoria de les dones assassinades aquest any per violència de gènere amb denuncia”

LaVanguardia
3-12-14
Successos

Aquesta noticia tracta sobre l’informe que va emetre la policia sobre la majoria de les dones assassinades aquesta any en casos de violència de gènere que havien presentatuna denuncia prèvia per maltractament. Segons la policia aquestes dones no estaven en una situació de risc o simplement que la perillositat era mitja o baixa.
Segons l’Observatori de ViolènciaDomestica i de Gènere del Consell General del Poder Judicial després d’haver analitzat cas per cas de les causes que concorrin en el desenllaç de 14 dones assassinades a mans de la seva pròpia parella , esva arribar a la conclusió que aquestes denuncies que les dones presentaven tenien una valoració de risc de violència entre mitja i no apreciada.
Per tant, es proposa que tot i que el risc siguibaix o mitja i no sigui apreciat que s’inclogui una entrevista amb el personal adient com serien els personals d’assistència que atenen víctimes i que s’adoptin mesures policials de control de seguretatde la denunciant independentment si existeixen o no mesures judicials de protecció.

Preguntes:
1) Per què quan una dona majoritàriament, quan presenta una denúncia no es prenen mesures adequades?2) Per què és més viscut amb dones que amb homes?


Debat sobre
L’home que va pujar a un panell a la Ronsa de Dalt:
És volia suïcidar o volia cridar l’atenció?
Des del meu punt de vista crecque aquest home la seva intenció era suïcidar-se però tampoc sabem del tot les conseqüències que patia aquest home i que l’ha portat en aquesta situació. No obstant això crec que per suïcidar-se nos’ha de fer un escàndol a la via pública com ha estat aquest cas deixant Barcelona col·lapsada de Nord a Sud.

Rebel·lió contra el cos perfecte:
Qui decideix que es bellesa?
Pel meu parer l’ideal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Actualidad
  • Actualidad
  • actualidad
  • actualidad
  • Actualidad
  • ACTUALIDAD
  • Actualmente
  • Actual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS