adam eva

Páginas: 2 (421 palabras) Publicado: 17 de enero de 2014
Videojocs

Un videojoc, joc de vídeo , és quelcom a un espai virtual amb efectes visuals a un dispositiu electrònic amb una pantalla i una sèrie de perifèrics que permeten la interacció. Elssuports habituals de joc són una consola de joc,un ordinador, PDA o telèfon mòbil.
Els sistemes electrònics que s'utilitzen per jugar a videojocs són coneguts popularment com a plataformes; els exemplesd'aquests sistemes són els ordinadors personals i les videoconsoles. D'aquestes plataformes n'hi ha de tot tipus, des dels ordinadors de "sobretaula" com també s'hi poden incloure des dels orígensdels videojocs els ordinadors de grans proporcions, a dispositius mòbils o portàtils com els telèfons mòbils o les PDA. Els videojocs recreatius, que és un tipus o gènere de videojoc diferent a altresgèneres, van ser molt comuns anteriorment, tot i que han patit gradualment un declivi en l'ús.
A la interfície de l'usuari, normalment, es pot controlar, moure, manipular o fer accions mitjançant undispositiu anomenat controlador de joc, que varia amb el disseny i les prestacions en les diverses plataformes. D'antuvi, hi havia un controlador de consola que consistia en només un botó i un joystick,i al pas dels anys ha anat evolucionant a una dotzena de botons i a un o més joysticks. Històricament, els primers videojocs d'ordinador personal utilitzaven un teclat d'ordinador per jugar, o méscomunament, l'usuari havia de comprar un joystick per separat amb algun botó incorporat per jugar-hi. Alguns videojocs d'ordinador de l'actualitat permeten al jugador utilitzar el teclat i el ratolíalhora. Més enllà dels elements visuals comuns que s'hi poden trobar en un videojoc, s'han creat altres dispositius o sistemes perquè el jugador obtingui una millor interacció i informació sensitiva delvideojoc. Alguns exemples sobre això són millors dispositius de reproducció del so com també un gran nombre de dispositius externs
La interacció entre el jugador de videojocs i un aparell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Adam Y Eva
  • adam y eva
  • Ensayo fui eva fui adam
  • Adam i eva
  • Diarios De Adam Y Eva Por Mark Twain
  • El eva
  • EVA
  • EVA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS