addie

Páginas: 14 (3367 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2015
El curs l’ofereix l’empresa Aula Formativa Soluciones Online, empresa especialitzada en formació e-­‐ learning, i que focalitza els seus cursos en la instrucció de dissenyadors i programadors web. El curs, per tant, té l’objectiu de formar dissenyadors amb el programa Adobe flash CS4 de manera no presencial i totalment a distància amb el suport de la web, que vehicularà tant la transmissió decontinguts com la interlocució amb els formadors i l’entrega de les pràctiques.

El curs s’adreça a persones adultes que tinguin interès a dominar flash CS4, i tot i que l’empresa afirma el
contrari, per l’experiència viscuda, convé que els participants tinguin certs coneixements bàsics del que suposa l’entorn d’una eina de disseny gràfic, i també alguna noció del que suposa un codi deprogramació. Tot i que no és essencial, l’alumne tindrà dificultats si és totalment verge en la matèria.

La formació es desenvolupa en tres mòduls, cadascun dels quals té un mes de duració aproximadament. Cada mòdul es divideix en 4 parts, cadascuna d’elles d’una setmana de duració. Cada setmana es distribueixen els vídeos que corresponen a les diferents unitats didàctiques així com les activitatspertinents a cada unitat. Cada vídeo dura una mitjana de 5 minuts (depenent del contingut), i cada setmana pot tenir entorn d’uns 15 a 20 vídeos. Cada mòdul setmanal acaba amb l’entrega d’una activitat al tutor i que té com a objectiu posar en pràctica els continguts treballats durant la setmana. Posteriorment, el tutor penja, si és que n’hi ha, la solució a la pràctica en forma de vídeo i en formad’arxiu .fla (propi d’aquets programari).


Unitats

Temporització

Nº vídeos

Càrrega lectiva

Mòdul 1 (1er mes) (Disseny)
Setmana 1
35
10 hores

Setmana 2
25
10 hores

Setmana 3
19
10 hores

Setmana 4
20
10 hores

Mòdul 2 (2on mes) (Programació action
srcipt 3.0)
Setmana 5
15
15 hores

Setmana 6
17
15 hores

Setmana 7
16
15 hores

Setmana 8
32
15 hores


Mòdul 3 (3er mes) (Projecte final)
Setmana 9
415 hores

Setmana 10
16
15 hores

Setmana 11
8
15 hores

Setmana 12
7
15 hores

Val a dir que la càrrega lectiva en hores és molt aproximada i dependrà de l’alumne. L’experiència personal va permetre no dedicar tant de temps a la part de disseny ja que és una part més senzilla, sobretot si es tenen nocions de programari semblant tipus photoshop. Els altres dos mòduls, tot i que algunes setmanestenen menys vídeos, les pràctiques són més difícils perquè fan referència a totes les possibilitats del codi
action script, i les activitats resulten molt més complexes.
Com hem comentat, el curs es produeix a distància i utilitza internet com vehicle emissor de continguts i també receptor, així com l’ús de missatges de correu electrònic amb els tutors, i també la possibilitat de fer trobadessincròniques via videoconferència. Els tipus d’arxiu amb el que es treballa, doncs, no és textual sinó audiovisual, s’envien els vídeos comprimits en format .avi, que requereixen el reproductor adequat a l’ordinador de l’usuari. Evidentment l’usuari també necessita el programa objecte d’estudi, flash CS4. El formadors envien també dins dels paquets setmanals diferents arxius que serveixen d’exemple enformat
.f la, format dels arxius generats per flash.

Model pedagògic e-­‐learning


La formació es pot emmarcar dins d’un model d’e-­‐learning transmissiu ja que el mètode emprat en gran part del curs, els vídeos, tipus classe magistral, tenen l’estudiant passiu davant la pantalla escoltant pas a pas el que el formador va explicant. Tot i això, les pràctiques tenen una part important del queanomenem learning by doing, ja que estan formulades a mode de repte, no són excessivament dirigides, es presenta un problema o un producte final, i l’estudiant, a partir dels coneixements que ha adquirit passivament, ha de passar a una feina activa per resoldre el problema. Tot i això, crec que el que prima és un model més aviat transmissiu.
Per tant, parlem d’un model més orientat a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ADDIE
  • modelos de addie
  • Modelo addie
  • Modelo addie
  • EL MODELO ADDIE EN EL DISEÑO INSTRUCCIONAL
  • FORO Componentes del Modelo ADDIE
  • IC Ap Addi
  • Identifiqueu Les Fases Del Model De Disseny Instruccional Addie Per A Dissenyar El Pràcticum Ii

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS