Administración i dirección de empresas

Páginas: 4 (948 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2014

La Motivació Laboral




La motivació laboral, és un conjunt d’accions que ens impulsa a intentar aconseguir uns objectius de forma personal o en grup.

Nosaltres creiem que si no hi hadeterminades mesures per part de l’empresa, els treballadors difícilment es sentiran motivats.

Exemple: treballes a una empresa on la feina que fas t’agrada però mai tan posat uns objectius i semprefas el mateix, és impossible auto motivar-te.


En principi, el que impulsa a les persones es el seu desig d’aconseguir un objectiu i es veritat que per algunes persones aquest desig és mes gran oes millor. Hi ha gent mes conformista y gen mes exigent i d’això dependrà les ganes que posin alhora de perseguir les seves metes.
Aquestes metes vindran donades per l’educació rebuda, les creencesreligioses i les experiències pròpies.
Llavors, està clar que no es pot motivar a tothom de la mateixa manera. Caldrà esbrinar quins son els objectius d’aquesta persona en cada cas. Per alguns,reconeixement laboral, realitzar-se professionalment, per altres, diners per pagar els seus capricis o per mantenir a la família, comprar un pis…
Per diferenciar tots aquest casos tenim la piràmide de lesnecessitats de Maslow on podem veure que les necessitats fisiològiques són la base indispensable per qualsevol persona però la resta de les necessitats dependran de les situacions i expectatives decada individu.
Per exemple, podríem buscar diferents tècniques de motivació per un jove que acaba la seva carrera universitària i probablement el seu objectiu sigui trobar una feina on sentir-se agust i valorat o per el director d’una entitat bancària que probablement buscarà mes prestigi i creixement professional.

Mesures per motivar a un jove graduat
Preparar una acollida e integració alincorporar-se a l ‘empresa. D’ aquesta manera se sentirà part de l’equip i serà molt beneficiós perquè hi hagi un bon clima. Les seves necessitats socials es veuran cobertes.
Donar la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Administracion y direccion de empresas
  • Administración y Dirección de Empresas
  • administracion y direccion de empresas
  • Administración y dirección de empresas
  • administracion y direccion de empresas
  • Administración y dirección de empresas
  • Apuntes De Direccion. Administracion De Empresas
  • direccion y administracion de empresas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS