Administració y empresa

Páginas: 8 (1929 palabras) Publicado: 9 de enero de 2015












Empresa: Leisure Meetings
Integrants del grup 2n a A.A.F.E:
- Oscar Balsalobre
- Robert Boix
- Marc Castro
- Adán Fernández
- Kevin Garcia
- Adrià Gea


Crèdit: Organització igestió d’una petita empresa, 2 ASAF.

ÍNDEX

1. EL PROJECTE EMPRESARIAL.
1.1. Presentació de la idea de negoci i els emprenedors
1.1.1. Presentació de la idea de negoci
1.1.2. Presentació dels emprenedors
1.2. La forma jurídica

2. BIBLIOGRAFIA/WEBGRAFIA

3. ANNEXOS
Anex 1. Currículum dels emprenedors












1. EL PROJECTE EMPRESARIAL.
1.1. Presentació de la idea denegoci i els emprenedors

Presentació de la idea de negoci.

Som una empresa que ofereix uns serveis extra escolars per a pares i mares on l’objectiu és crear vincles d’amistat i cohesionar el grup com a tal, oferint serveis lúdico-esportius, com els següents:
Dinàmiques de grup, activitat que es realitzarà dos cops per setmana, els dimarts i dijous a partir de les 6 de la tarda amb unaduració de 2 hores.
Partidets de futbol, bàsquet i vòlei, repartits per tota la setmana, i variant l'ordre per a poder tenir diferents equips.
Activitats dirigides com body pump, pilates, batuka, també repartides per tota la setmana per mantenir la forma i disfrutar a la vegada.
I també sortides amb bici i running els divenres, per als pares més atrevits que vulguin passar grans aventures.
Lasocialització dels diferents grups de pares, la pràctica de l’esport de manera menys exigent que en un gimnàs i el benestar general dels practicants, amb els avantatges d’uns preus més econòmics que en un gimnàs, seran les nostres necessitats primàries que cobrirem.
El servei s’oferirà a Santa Coloma de Gramenet, i diferenciarem els barris d’aquesta ciutat on realitzarem aquestes activitats, depenentde l’escola o AMPA que ens contracti.

Els horaris de realització d’aquestes activitats serà a la tarda-nit, per facilitar l’assistència dels pares i mares. Els dies seran de dilluns a divendres.
Presentació dels emprenedors.

Hem format un grup de 6 monitors especialitzats en activitats físico-esportives. Tots disposem de la titulació de tècnic superior d’Animació d’ActivitatsFisico-Esportives. A continuació fem una breu descripció dels emprenedors de l’empresa:

Marc Castro: Tècnic d’activitats fisico-esportives en el medi natural. Experiència des del 2010 , treballant de monitor amb grups de diverses edats. Aporto alegria i molta cohesió de grup.

Oscar Balsalobre: Des del 2011 entrenador d’un club esportiu a categories inferiors. Treballador i puntual, aporto educació i unabona dinamització del grup.

Adán Fernández: Des de 2011 fins l’actualitat faig de voluntari en un esplai de lleure. Aportaré a l’empresa aptituds com puntualitat i capacitat de treball en grup.

Adrià Gea: Tècnic d’activitats físico-esportives al medi natural. Experiència amb el tractat amb el client. Aportació d’educació, amabilitat i ensenyança professional.

Robert Boix: Amb un gran cor,encarregat de la connexió del grup. Sempre amb un somriure i ganes de treballar. Experiència a clubs nàutics i entrenador de bàsquet.

Kevin García: Des de 2010 entrenador d’un club esportiu a diferents categories. Aporto serenitat i disciplina, i aguanto la compustrura davant de situacions adverses.1.2. La forma jurídica
La forma jurídica de la nostra empresa serà S.C.C.L, i les seves característiques són:
1 Gestió democràtica: amb independència del capital aportat, cada soci o sòcia té el mateix dret a un vot.
Els tres tipus de socis de les cooperatives (De treball,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Administracio De Empresas
  • Administracio De Empresas
  • administracio de empresas
  • Administracio De Empresas
  • ADMINISTRACI N DE EMPRESAS
  • Administraci n de Empresas
  • La Administraci N De Empresas
  • ADMINISTRACI N DE EMPRESAS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS