Administrativa

Páginas: 14 (3252 palabras) Publicado: 21 de octubre de 2013
d'alguna cosa o algú. Però en realitat que s'entén formalment com clonació ? La clonació és l'acció de reproduir a un ésser de manera perfecta en l'aspecte fisiològic i bioquímic d'una cèl · lula originària vol dir que a partir d'una cèl · lula d'un individu es crea un altre exactament igual a l'anterior, ja que els caràcters que pot mostrar un ésser humà es deuen als gens que ha heretat delsprogenitors. Mitjançant la clonació s'obté que l'individu tingui els mateixos gens que el pare o la mare, la reproducció sexual se substitueix per la reproducció artificial, però els gens els aporta una única persona, l'individu tindrà els mateixos gens.
En la Naturalesa la Reproducció asexual o clonal és molt Freqüent, especialment Entre Organismes unicel · lulars, bacteris.
la definició com latracta a continuació només contempla éssers vius .
Dels éssers vius en els quals la idea de clonar recau , em concentraré en parlar de la clonació d'éssers humans . Tot i que aquesta sembla ser una idea que no està molt a prop de fer-se realitat , la ciència ha demostrat que és possible i no pugui funcionar . Ara bé , ¿ la idea de clonar humans en el futur ens porta beneficis , o conseqüències ? ,És correcte clonar ?, Els clons serien altres persones amb drets a la societat ? , Aquestes preguntes fàcilment divideixen a un grup de persones en dues , i fins i tot en tres o més .
Per quines raons hauria de clonar un ésser humà?:
1. la primera, es la necessitat de veure repetit en un altre. El clonatge es convertiria en una forma d'eternitat, en una manera de seguir existint a través delspropis gens copiats en un nadó
2. -També hi ha els que no accepten la mort d'un ésser estimat
3. -Altres sostenen que la clonació es podria convertir en una font de recanvis per a l'organisme.
La fantasia no s'atura així. Clonar una estrella de l'esport pot resultar una temptació La petita rèplica tindrà les mateixes habilitats que l'original? I això pot també plantejar-se amb genis o personesmolt belles. O repetir un mateix individu diverses vegades fins a formar un exèrcit amb integrants idèntics, genèticament cohesionat, com una multitud de germans Corso.
La primera clonació va ser en el febrer de 1997" Dolly " una ovella de tot just tres mesos d'edat , va sortir a la llum pública , apareixent en noticiaris , diaris i revistes . D'un dia per l'altre . Però el que feia que aquestaovella aparegués en els mitjans, no tenia res a veure amb la seva forma física exterior , sinó amb una particularitat única en el seu organisme . Aquesta ovella s'havia convertit en el símbol de l'amenaça per a la societat humana a través d'una estranya i nova tecnologia , era el primer espècimen proclamat com còpia genèticament idèntica d'una altra. Poc després el públic es divideix en si era o nocorrecte , la pràctica de la clonació en animals , i posteriorment si aquesta pràctica seria correcta en humans . Els primers que van tenir èxit van ser els biòlegs americàns Robert Briggs i Thomas King que van clonar per primera vegada una granota en 1952.

-Vegem , DONCS , En què consisteix: a clonar Tant Com Produir Éssers vius , Genèticament idèntics a la cèl · lula d'origen . Un Fetbiològic SEMBLANT , Però sens Igual, És L'escissió de Bessons Que ja s'havia aconseguit, d'Experimentació animal de la . Inclusió , des de 1993 , si coneixen Experiments d'escissió gemel d'embrions humans de Cèl · lules MOLT POQUES . Però al Ciutadà del carrer NOMÉS li ha començat a sonar el terme " clonació " , Quan la revista Naturalesa publicava El Naixement de l'ovella Dolly .
Estàvem , en efecte ,davant l'ONU Fet nou , Per Un doble Motiu : En Primer Lloc PERQUÈ No Es tractava ja d'Una escissió gemelar , sinó d'Una Veritable i Pròpia clonació : és Dir , de la Reproducció asexuada, i sense la trobada dels dos gàmetes , COM PASSA dESPRÉS de la unió sexual. AQUESTA Dirigida a Produir individuals ( Dolly ) biològicament idèntics al Individu Adult del Que rep Tot el patrimoni genètic nuclear...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Administradora
  • Administrador
  • Administrador
  • Administradora
  • Administrador
  • Administrador
  • Administrador
  • Administrador**

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS