ADN y mutaciones

Páginas: 3 (676 palabras) Publicado: 8 de marzo de 2014
1. a) Quin tipus de cèl·lula s'està dividint, tenint en compte que té nucli? b) Esmenta almenys tres característiques d'aquest tipus de cèl·lules.

Tenint en compte que té nucli, la cèl·lula ques’està dividint es una eucariota, aquest tipus de cèl·lula la trobem a la gran majoria de microorganismes, tenen l’estructura clàssica membrana-citoplasma-nucli però el més característic és queposseeixen un nucli amb membrana nuclear ben diferenciat del citoplasma i també tenen orgànuls bastant complexos.

2. a) A quina part del cicle cel·lular correspon aquest vídeo? b) És una fase relativamentllarga o curta? c) Què hi té lloc, quin és el resultat?

Aquest vídeo correspon a la divisió cel·lular, és un procés llarg d’entre una i dues hores perquè hi tenen lloc la mitosi i la citocinesi,que com a resultat donen la divisió d’una cèl·lula en dues que tenen la mateixa dotació que la progenitora.

3. En realitat el títol del vídeo no és complet perquè es poden apreciar els dos processosque comprenen aquesta fase del cicle cel·lular. Com es diuen aquests dos processos?

Els dos processos que comprenen aquesta fase del cicle cel·lular són la interfase i la divisió cel·lular.

4.Quina part de la cèl·lula es divideix en cadascun d'aquests processos?

Hi ha quatre fases, la primera és la profase en la que la membrana nuclear desapareix, la segona es diu metafase, en aquestaels cromosomes s’uneixen pel centròmer a les fibres del fus mitòtic. La següent s’anomena anafase, cada còpia del material genètic es desplaça cap a un dels extrems de la cèl·lula, i per últim, latelofase, la cèl·lula s’allarga i se separen els dos nuclis encara dins de la mateixa cèl·lula.

5. a) En quin moment (segon aproximat) del vídeo comença el segon procés? b) Com té lloc aquest procés enles cèl·lules animals?

El segon procés es pot observar aproximadament al segon 36 del vídeo. La citocinesi en les cèl·lules animals és diferent: La membrana cel·lular s’estreny fins a dividir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mutacion del adn
  • Mutaciones del adn
  • mutacion y reparacion del adn
  • ADN mutaciones rayos V
  • Tipos De Mutación a Nivel Del Adn
  • REPARACIÓN, MUTACION Y COMPOSTURA DEL ADN
  • Mutación Y Reparación Del ADN
  • Mutaciones en el adn

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS