Adolescentes Despistados

Páginas: 3 (590 palabras) Publicado: 24 de mayo de 2012
1r de BATXILLERAT CIENCIES SOCIALS
I HUMANISTIC
1. INTRODUCCIÓ

Hem decidit investigar molts adolescents es despisten amb facilitat en les classes perquè creguem que es una bona investigacióque ningú a fet encara i pensem que es interessant saber-ho.

2. BUSQUEDA D’INFORMACIÓ
Molts adolescents de hui en dia quan van a les classes es despisten amb molta facilitat ,ja ques’avorreixen quan no els interessa el tema del que es parla.
Als professors açò els molesta molt perquè els interrompen les classes i fins y tot pot arribar a despistar-los a ells també.
A molts professors noels agrada cridar l’atenció als seus alumnes i això pot arribar a crear un caos de classe perquè tota la gent es podria posar a parlar i no deixar donar classe als professors.
3. EXPLICACIÓ DELPROBLEMA I FORMUCLACIÓ DE D’HIPÒTESIS
Moltes vegades quan els adolescents es despisten es posen a parlar o a dibuixar fins i tot en les taules i després a les netejadores els consta de esborrar, tambées posen a jugar i molts professors no criden l’atenció i despisten als demes.
El que volem es comprovar el percentatge d’alumnes que es despisten amb facilitat i el percentatge restant que solenestar atents en classe normalment.
La nostra hipòtesis es que pensem molts adolescents si que es despisten en classe i pensem que podrien despistar-se mes de la meitat.

4. ELABORAR UN EXPERIMENTEls cursos que van a participar en aquesta investigació són: 1r de batxiller i 2n de batxiller.
En 1r de batxiller son vint-i-cinc alumnes y en 2n de batxiller divuit alumnes.
Cada un dels doscursos estan en classe de castellà .
Celia anirà a la classe de 1r de batxiller per apuntar les dades obtingudes al fixar-se amb els alumnes que es despisten i els que no es despisten i Sara anirà a laclasse de 2n de batxiller per apuntar les dades obtingudes d’ eixe curs. Anem a investigar durant dos setmanes.
El material que anem a emprar en aquesta investigació es paper i bolígraf per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Despistado
  • un cangrejo despistado
  • El Despistado Universitario
  • Despistar a los mosquitos
  • El despistado
  • Adolescencia y adolescentes.
  • Adolescentes Y Adolescencia
  • Adolescencia y adolescentes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS