Afganistan

Páginas: 3 (672 palabras) Publicado: 18 de junio de 2012
AMERICAN HISTORY X
1. Resum de l’argument.
Derek Vinyard és el líder d'una banda de skinsheads a Los Angeles. Ell és considerat un model de comportament i popularitat per a tots els membres de laseva banda, però sobretot per al seu germà Danny.

La causa per la qual Derek va passar a formar part d'aquesta banda va ser, pel que sembla, l'assassinat del seu pare a mans d'un bergant negrementre estava treballant en un barri suburbial. Tant el seu pare com Cameron, cervell de totes les bandes de skins de la zona, li van inculcar l'odi cap a tot aquell que no fos de la seva mateixa raça oreligió.

La situació va començar a empitjorar després de la mort del pare de Derek inestabilitzant la casa dels Vinyard. Es va desencadenar una forta discussió entre ell i la seva família.

Aquestadiscussió va desencadenar una baralla entre Derek i la seva novia contra la resta de la família. Després d'aquest dia tot va començar a ensorrar-se. Aquella mateixa nit, uns pandilleros negres alsque Derek i la seva banda havien guanyat un partit de bàsquet en disputa de la pista on jugaven les dues, van arribar aquesta nit a la casa de Derek amb la intenció de robar-li el radiocasset del cotxe.Danny va alertar al seu germà Derek que l'hi estaven robant i aquest va sortir amb una pistola i va assassinar a dos dels pandilleros. Això va ser el que va suposar el seu ingrés a la presó.

Uncop dins de la presó, van passar dos fets que li van fer canviar totalment la seva ideologia. Aquests fets van produir que Derek es rehabilités, no per la seva estada a la presó, sinó pel que allí vapassar i per la gent amb qui es va relacionar. Una decisiva ajuda la va prendre del Dr Sweene, antic professor seu i actual professor de Danny, qui li informa a Derek que el seu germà està seguint elsseus passos i que si continua així pot acabar bastant malament. Després d'això, Derek intenta treure d'aquest món la seva novia i el seu germà. La seva novia no vol sentir parlar de l'assumpte. Danny...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Afganistan
  • Afganistan
  • afganistan
  • afganistan
  • afganistan
  • Afganistan
  • Afganistan
  • Afganistán

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS