Agencias Publicidad De Gestion

Páginas: 3 (659 palabras) Publicado: 1 de abril de 2012
Diferencias existentes entre tipo agèncias publicidad como DDB y Mediacom.tasques, funcions i estructures-

La evolució ascendent de la publicitat com a eina útil, eficient i ineludible de lesempreses per a donar a conèixer els seus productes ha fomentat amb els anys que les agències hagin viscut un procés d'expansió gaire bé inabastable per a una única agencia. Un teixit estructural ques'ha anat diversificant i alhora complicant que ha donat lloc a fomentar la especialització d'aquestes. Provocant la diversificació e les tasques a dur a terme. Justament en aquest punt rau el fet queper a la campanya d'audi hagin intervingut les dues agències:DDB i Mediacom. Cadascuna amb una tasca a desenvolupar, són dos organismes totalment independents.

DDB es l'agència de publicitatencarregada dels materials més creatius. Aporta als seus clients solucions de negoci creatives al servei dels seus objectius, afrontant i aprofitant els reptes de la dinàmica del Marketing.

Com agenciacreativa s'encarregà de desenvolupar la campanya publicitària de modus genuí i impactant, emprant recursos artístics on els audiovisuals tenen integrats un ingeniós text. Condició "sine quanon" de DDBcom agencia creativa és garantir L'estendard de qualitat, pel que l'agència ha de tenir coneixement en tècniques de producció dels diversos mitjans. La seva capacitat estratègica i creativa ha depresentar una campanya publicitària molt afí a les estratègies del marketing de la empresa.

L'agència DDB té una estructura senzilla que es redueix a redactor o redactors de textos i a un directord'art.

La funció de DDB, tal i com l'agència exhibeix en la seva web , es crear una campanya de publicitat vital, original, veraç, simple, rellevant, i de idea impactant i genuïna.

Pel que fa aMediacom , és una agencia de mitjans publicitaris, pel que la seva tasca és concentra en la compra de mitjans per difondre la campanya publicitària. Mediacom s'encarrega de gestionar la difusió de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gestion empresarial de una agencia de publicidad
  • Sistemas de Gestion para Agencias de Publicidad
  • Informacion De Gestion De Una Agencia De Publicidad
  • Agencia de publicidad
  • Agencia De Publicidad
  • Agencia de Publicidad
  • Agencias de Publicidad
  • Agencia De Publicidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS