Agenda

Páginas: 4 (928 palabras) Publicado: 19 de abril de 2013
PUBLICACIÓ D’EVENTS A L’AGENDA DEL LLOC WEB CARRIONERS.ES
L’agenda del lloc web Carrioners.es suporta dos tipus diferents d’events, els quals es llisten i visualitzen de la mateixa forma com unasola agenda conjunta. Aquests tipus d’events són:
Event individual: es tracta d’un event concret en un dia determinat, opcionalment amb una hora de començament i una hora de finalització.
Event ensèrie: es tracta d’un event serialitzat al llarg d’un període de temps, que pot ser dies, setmanes, mesos, etc. Es defineix la periodicitat en funció d’una sèrie de paràmetres d’entrada establerts al’hora de donar d’alta l’event.
Els usuaris amb perfil EDITOR de qualsevol dels grups definits al lloc web Carrioners.es, disposen dels permisos adients per a poder donar d’alta, modificar o anul·lar eventsa l’agenda de forma directa. Una vegada validats al lloc web, ens apareixeran dues noves opcions dins el menú CARRIONERS – AGENDA que són:
Afegir entrada a l’agenda
Afegir sèrie a l’agenda

1.SIMBOLS I ICONES DE LA INTERFACE WEB
Per tal de poder editar, afegir o esborrar recursos del lloc web Carrioners.es, s’han habilitat una sèrie d’icones que es poden veure al costat dret de cadarecurs. Cada un d’aquests icones realitzen les següents funcions:
Servei per donar d’alta un nou recurs del mateix tipus de la zona on estiguem situats.
Servei per modificar el recurs seleccionat,situat a la mateixa fila, a la part esquerre d’aquest icona.
Serveix per esborrar definitivament el recurs seleccionat, situat a la mateixa fila, a la part esquerre del present icona.
Per a l’eliminacióde recursos, el programa ens demanarà confirmació, sense la qual el recurs no quedarà definitivament esborrat.
En el cas de les altes o modificacions de recursos, una vegada haver-se obert l’entornd’edició del recurs esmentat, a la barra superior ens apareixeran una sèrie d’icones nous amb les següents funcionalitats:
Guardar el recurs sense sortir de l’edició. D’aquesta manera no es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Agenda
  • agenda
  • Agenda
  • agenda
  • Agenda
  • Agenda
  • agenda
  • Agenda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS