Agora

Páginas: 5 (1090 palabras) Publicado: 30 de noviembre de 2010
LA
DECISIÓN DE
MAR HOSTENCH 4B
TREBALL DE LA PEL·LICULA.
ÈTICA-IGNASI ACEDO
ANNE

RESUM DE LA PEL·LICULA
La vida de Sara i Brian Fitzgerald, la del seu petit fill i la de Kate, la seva filla de dos anys d'edat, quedaran alterades per sempre en assabentar-se que Kate té leucèmia. L'única esperança dels pares és tenir un altre nen per salvar la vida de Kate. Per a algunespersones, aquests temes d'enginyeria genètica generen preguntes morals i ètiques, per als Fitzgerald, i per Sara en particular, no hi ha cap altra opció sinó fer tot el que es pugui per assegurar la vida de Kate. I el que sigui és Anne. Kate i Anne comparteixen una relació encara més propera que la de la majoria de les germanes. Encara que Kate és més gran, ella confia en la seva jove germana, defet, la seva vida depèn d'Anne. Sara, esposa i mare abnegada que deixa la seva carrera com a advocat per cuidar la seva filla, de vegades se sent perduda dins del paper que ha pres en el seu esforç per salvar a Kate. El seu marit, de gran fortalesa i suport moral, Brian, sovint es torna totalment passiu davant la força i la determinació de la seva esposa. I l'únic fill baró que tenen, Jesse, quedaocasionalment relegat a un segon pla. Fins que Anne, que ara té 11 anys d'edat, diu prou. A la recerca d'emancipació mèdica, contracta al seu propi advocat i inicia un procés legal que divideix família.

En el judici pels drets sobre el seu cos d'Anne els problemes es multipliquen quan Jesse, el germà gran de la noia, trenca el silenci que s'havien compromès a guardar. Acaba admetent que Anne estàactuant per petició de la seva germana malalta, perquè aquesta creu que no sobreviurà a una altra operació.

Tots els personatges descobreixen que el pla iniciat per les nenes només s'ha a causa de la incomprensió de la seva mare per afrontar la realitat. Aquesta no aprovaria la mort de la seva filla i sempre faria tot el que fos per salvar-la, encara que ja no hi hagués esperança nioportunitat.

Després de la sentència del cas, Kate mor al llit de l'hospital amb la companyia de la seva mare al seu costat. Poc després l'advocat de Anne la visita per dir-li que ha guanyat el cas. La família torna a la seva vida normal, i s'aprecia que la mort de Kate els ha canviat a tots de manera molt especial (per exemple, Sara, la seva mare, ha tornat a treballar i té molt èxit en això), però toti així, en la data de l'aniversari de Kate, tots viatgen junts com de costum a Montana.

ELS PERSONATGES
Anna: Anna té tretze anys d'edat, nascut per ser un donant perfecte partit per la seva germana gran, Kate. Ella ha estat objecte de moltes cirurgies durant la seva vida perquè ella pugui ajudar a curar la seva germana Kate. Quan ella descobreix que ella ha de donar un ronyó a Kate, Annademanda als seus pares pels drets del seu propi cos, el que resultaria en la mort de Kate. Ella mor al final del llibre, després d'estar en un accident de cotxe .

Sara: Mare d'Anna, Kate i Jesse. És molt protector amb Kate i Anna i Jesse s'esvaeixen els límits dels seus pares. Abans que Kate se li va diagnosticar amb APL, Sara solia ser un advocat. Ella es representa durant el judici.

Brian:Brian és el pare d'Anna, Kate i Jesse. Ell és un bomber i li encanta l'astronomia. Un dels seus principals aficions és mirar les estrelles al cel mentre jeia a la teulada de la casa del foc. Després d'Anna va morir, es va dir que es va convertir en un alcohòlic, però es va recuperar.

Kate: La germana d'Anna i Jesse. Quan Kate va ser de 2, se li va diagnosticar amb LPA. Ella es va curar, peròhi havia una altra recaiguda molt greu quan tenia 5 anys. Els seus ronyons estan fallant i que els seus pares volien Anna que li donés un ronyó, però Kate li va dir que no, com ella volia morir. Al final del llibre, el ronyó d'Anna se li dóna a Kate i ella entra en remissió durant 6 anys. Ella va a la universitat i es converteix en un mestre de ball.

Taylor: Nòvio de Kate. Taylor ha ALD i és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Agora
  • AGORA
  • Agora
  • Agora
  • Agora
  • Agora
  • Agora
  • Agora

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS