Agra

Páginas: 8 (1757 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2011
Agra
2020
ciutat candidata

Index
1.Presentació del país
1.1 Aspectes geogràfics.................pàg 3-4
1.2 Història....................................pàg 5
1.3 Cultura.....................................pàg 6-7
1.4 Flora i fauna.............................pàg 8-9
1.5 Curiositats................................pàg 10
2. Presentació de la ciutat candidata
Per quèés una bona opció?................pàg 11
Equipaments esportius........................pàg 11-12

Aspectes geogràfics

L’Índia és un país situat al sud d’Àsia i és un dels més grans del món. També és el segon més poblat. L’Índia està limitat en gran part per aigua ( mar d’Aràbia, golf de Bengala i oceà Índic ) i també per té a la frontera la serralada més gran del món: L’Himalaya. És un paíson la gran part esta sobre un altiplà, exceptuant les zones costaneres. A prop de l’India hi ha unes quantes illes com, per exemple, Sri Lanka. A part, posseeix dos arxipèlags: el de les “Laquedives” i les illes Andamán i Nicobar, que són una cadena d’illes volcàniques.
Índia té un litoral molt extens, que arriba a fer 7.517 km. També té diversos rius importants, com el Ganges i elBrahmaputra, que neixen a les muntanyes de l’Himalaya i desemboquen a la badia de Bengala. Aquests rius tenen afluents i, a causa de que la pendent és extremadament baixa, provoquen grans inundacions a l’any. Per altre banda, hi ha rius que a causa de tenir una gran pendent no tenen inundacions.


El clima de l’Índia està influenciat, en gran part, per l’Himalaya i el desert de Thar. Aquestsprovoquen monsons ( canvi estacional en la direcció del vent ).
La serralada de l’Himalaya preveuen l’entrada de vents freds.
El desert de Thar té un paper molt important ja que atrau els monsons que contenen humitat i que proporcionen la majoria de precipitacions.
Els tipus de clima que predominen a l’Índia són:
Tropical humit
Tropical sec
Subtropical humit
MuntanyósHistòria
Les restes més antigues dels humans trobades a Índia són les pintures de Bhimbetka, a Madhya Pradesh. Els primers humans van aparèixer fa més de 9000 anys, i es va desenvolupar a la vall de l’Indus. Després del 3300 aC va començar el període vèdic (hinduisme i altres aspectes culturals).Des de mitjans del segle VI aC molts regnes i repúbliques independents es van establir per tot elpaís.
Des del segle III la dinastia Gupta va governa el període que ara es coneix com l’era Daurada de l’Índia. Van tenir diversos imperis notables i van comença a estudiar tecnologia , ciència, art, literatura...
Al segle X i XI l’India va passar a estar controlada pel sultanat de Delhi i després l’imperi Mogol. Al segles XVII i XVIII els Mogols van perdre poder i l’Imperi Maratha va ser lagran potència. També des del segle XVI, uns quants mercaders de països europeus van crear alguna colònia. Va haver-hi un moment que la major part d’Índia estava controlada pels britànics, i es va fer la Primera Guerra per la Independència però va fracassar.
A mitjans del segle XX, va començar a aparèixer un altre moviment a favor de la Independència. Entre els anys 1920 i 1930, milions de personesvan protestar per la desobediència civil liderats per Gandhi. I al final, el 15 d’Agost de 1947, Indià va aconseguir la independència. Als anys ’50, Índia es va convertir en una república.

Cultura
La gent de l’Índia té una vida molt espiritual, que es basa en la meditació i una bona alimentació (vegetariana). Per exemple, ells consideren el casament com un ritual i duren bastants dies. Apart, les noies porten els seu vestit tradicional, el sari. També una altra cosa es que els matrimonis són organitzats pels pares.
La societat tradicional de l’India està definida per un jerarquia estricta i els valors tradicionals de les famílies indies són molt respectats entre la gent.
A la Índia existeix una diversitat cultural i religiosa. Aquesta diversitat és deguda a la divisió del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Agra
  • Mezquitas de Agra
  • Derecho Agra
  • Agra
  • agra
  • agra
  • agra
  • Eco Agraria Trabfinal An3 Agra

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS