Agua

Páginas: 3 (732 palabras) Publicado: 15 de noviembre de 2012
LA DIETA HIPERPROTEICA

LA DIETA HIPERPROTEICA

Josep Mª Prats Martín
1r BAT “B”
La dieta hiperproteica consisteix en una ingesta principalment de proteïnes, disminuint en canvi el aport deglúcids (sucre) i lípids (grasses). Els avantatges d’aquest tipus de dieta són que la pèrdua de pes és relativament ràpida en comparació amb la dieta hipocalòrica que es sol fer com a norma general..
Enaquesta dieta l’objectiu principal és: EVITAR EL HIPERINSULINISMO, que es defineix com un accés d’insulina; es a dir. La insulina és una hormona segregada per una glàndula, la funció d’aquestainsulina és captar els sucres i emmagatzemar –los. Així que quan algú ingereix una quantitat elevada de sucre, es fabrica més quantitat de lo normal d’insulina per poder neutralitzar aquets sucres iemmagatzemar com a grasses sent aquest fenomen d’acumulació de massa de grassa. Aquesta dieta consisteix en alternar determinats productes del laboratori farmacèutic YSONUT, més concretament la gamma debegudes, barretes, batuts,... i inclús aliments aparentment normals però fots per el laboratori a base de proteïnes com per exemple pasta, pa... amb els aliments permesos d’aquesta dieta , que també sónprincipalment font de proteïnes.
Aquesta aportació de proteïnes d'alt valor energètic d'aquesta gamma farmacèutica contenen tots els aminoàcids essencials per producte i en les proporcions adequades.La procedència de les proteïnes seran bàsicament caseïnats i lacto sèrum de LLET, proteïnes de CLARA D'OU, proteïnes de SOJA, proteïnes de GUISANTES .La dieta proteica consisteix en diferents fases,des d'una primera fase més estricta i amb menys elecció d'aliments, fins a altres fases més permissives. Concretament estem parlant de 7 fases: Una primera fase estricta, una segona i tercera fase quesón mixtes, una quarta, cinquena i sisena que corresponen a les fases de transició, i una darrera fase equilibri.
En general, en aquest tipus de dieta hi ha una absència de la sensació de fam,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aguas con el agua
  • Aguas con el agua
  • aguas con el agua
  • Agua
  • Agua
  • El agua
  • El agua
  • Agua

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS