aire negro

Páginas: 2 (339 palabras) Publicado: 3 de agosto de 2014
Resum Aire Negre

Curs:4 eso “A”
Capitol 1:
Comença comptant que va conéixer Laura Novo en 1999,que sempre li van agradar els llibres de ciència psiquiatra,continua amb que haviaacabat la seuacarrera amb magnífics resultats. També compta que li havia oferit un treball en una clínica i li havien donat el seu primer paciente,una dona que abans havia sigutperiodista i havia escrit un llibrei que finalment es passava tot el dia escrivint el seu nom.

Capitol 2:
En primer lloc diu que tubo que viure en la clínica en un habitació queestava en l'ala esquerra de l'edifici principal.El,llegint un historial de la vida del seu pacient que li havia donat una enfermera,es va poder assabentar on va naixer,quants anys tenia,quevida vaig tener abans d'haver entrat en la clínica i que vafer. Gràcies a eixe historial va saber que va ser periodista abans d'entrar ahí,le agradava llegir.

Capitol 3:
Gràciesa què ella li agradava llegir es va donar conter,que podria provarllegint-li un llibre tots els dies per a guanyar-se la seua confianza,el primers primers moments que va comenzar ambaçó,ella continuava escrivint el seu nom frenèticament i només parava per a descansar la mài per estones ho mirava de reüll. Dies mes tarde,por el matí probá llegint un altre tipus degenere literari i va decidir deixar la porta oberta i quedar-se parat junt a la porta,va llegir 4 o 5linies i va sortir de la sala,Laura ho va seguir. Quan el es va parar en un jardí quehi havia prop i es va assentar en un banc,ella va fer el mateix però a una distància d'ell. A la vesprada d'eixemateix dia,probá una altra vegada el mateixos pasos,quan ja casi estavaacabant el capitol va sentir un braç que el toca,era Laura,y li diu que també ella escrivia.

Capitol 4: quisiera leer todo el ensayo para un trabajo de lengua por favor gracias
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aire Negre
  • Aire Negro
  • Aire Negre
  • Aire negro
  • aire negro
  • Aire negro de agustín fernández
  • La Población Negra En Bueno Aires
  • Resumen aire negro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS