AIXA LA XIQUETA DEL DESERT

Páginas: 3 (531 palabras) Publicado: 10 de octubre de 2014


AIXA LA XIQUETA DEL DESERT


-CAPITOL 1 LA NOTICIA

Es diu Anna i era una mestra de entre les muntanyes, va prometre als seus alumnes que ho tinguera en secret y no diria on estaba elcol·legi els seus alumnes sel passaven molt bé jugant pel carrer sense que el pares i es mares estigueren preocupats pels seus fills.


-CAPITOL 2 COSES D´UN POBLE

En el poble qualsevol noticia erasuficient per a armar un embolic, Núria es va enterar de que vendria al poble una família nova de Magrib van vindre i ningú sabia qui era pero va dir Núria que era una xiqueta nova que s´anava aquedar al poble.


-CAPITOL 3 ENRENOU AL POBLE

La mare de Núria va reunir a tota la gent del poble a la plaça per a dir-lis que va vindre una nova família que no se extranyaren que eren normals.Perque sempre que ve algu nou le miren amb ulls com si fora un extratrerreste que es comportaren amb normalitat.




-CAPITOL 5 LA CULTURA D`AIXA

Tots van prometre que no parlarien del temad`Aixa fins que arribara al col·legi i era dijous el dia que tendria que vindre Aixa a classe i van començar a parlar per a vore com la recibirien i la van recebre molt bé i molt agradable i Aixa es vaposar molt contenta.

-CAPITOL 6 LA CASA D`AIXA

Tots els de la classe van quedar en la mateixa plaçeta de sempre només faltava Nuria que tampoc va anar al col·legi perque se n´havia anat al dentistai va vindre amb un corrector de dents. Tots van anar a casa d`Aixa i la mare d`Aixa les va convidar a berenar.


-CAPITOL 7 L`ARRIBADA

Aixa va arribar un poquet més tard de les nou acompanyadapel seu pare i el director, i va entrar molt feliç a classe va saludar com tots i li van preguntar que quant de temps portava en el desert perque entenien el valencia i el castella perfectament i vadir que uns quants messos.


-CAPITOL 8 FENT HISTÒRIA

Tornaven de vacances i la mestra Anna els va dir que feren un treball de una redacció sobre algun lloc que han estat, van fer redaccions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • aixa
  • aixa
  • Tp Aix
  • Aix
  • ECOSISTEMA DESERTICO
  • Aix S.O
  • Acciones desertas
  • Crontab aix

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS