Al Gore

Páginas: 6 (1337 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2013






Al Gore (el senyor del documental) es va presentar a les eleccions
però no va guanyar. Com que volia fer algo per el planeta va voler
fer un documental per a que la gent s’enterés que estaven contaminant el planeta i per això fa aquests documentals .
Gràcies a això va guanyar el Nobel de la Pau.



La germana de l’Al Gore esva morir de cancer de pulmons perquè el seu pare tenia una conreu de tabac i per això es va morir, el seu pare es va arrepentir molt perquè en part ell era el causant de la seva mort, be, no només d’ella sinò de molta més gent.















AL GORE












El documental parla sobre la contaminació del planeta terra. del diòxid de carboni.del oxigen, dels glaciars que s’estan desfent, tambè explica experiments que han fet amics i profes seus, calentament global , l’atmosfera que cada cop és més gruixuda i això és dolent etc . . .

Contaminació és la primera part del documental

Les conseqüències i solucions són la segona part.

-la tercera és gent que hi ha a la terra : les conseqüències bones i les dolentes.


-Elresum del documental és: un senyor que ha fallat a les eleccions i vol ajudar el planeta terra fent conferències per tot el món, explicant que si no contaminem menys acabarem perjudicant el planeta i serà una catastrofe i fins i tot si Groenlandia es desgela Europa entrarà en una època glacial.













El sol envia raigs a la terra gràcies a quel’atmosfera és bastant fina hi ha raigs que surten de l’atmosfera però hi ha que es quedan dintre però des de que hi ha tanta contaminació l’atmosfera és molt més gruixuda i la majoria de raigs no poden surtir. Aixó és molt dolent i el planeta s’escalfa per això hi ha escalfament global.









atmòsfera
terra











El CO2 ésun gas que es diu diòxid de carboni.
El diòxid de carboni ’’es fa’’ quan un ésser viu (que té diòxid de carboni al cos) mor. Al cap dels anys expulsa el CO2 del seu cos, això també passa amb les plantes, animals , etc . . .
La relació que té amb el calentament global és que el diòxid de carboni també és contaminació perquè el CO2 puja a l’atmosfera i fa que sigui molt més gruixuda i els raigs(que hem explicat abans) no puguin surtir .





















L’escalfament global provoca:
-moltes pluges (inundacions)
-Sequeres (perquè no plou)

Passa perquè on hi ha oceans l’aigua s’evapora llavors fa moltes pluges (inundacions) i en els llocs on hi ha poca aigua l’aigua s’evapora i llavors provoca sequeres .

El gel de l’àrticdisminueix per culpa de l’escalfament i si es desgela pot passar
que l’aigua s’escalfi molt més de lo que ja està i els animals (ossos polars) tinguin que nadar fins arribar al gel .
Per culpa de l’escalfament global les orugues surten abans que els ocells i els ocells es queden sense menjar (com abans que les orugues i els ocells neixien a l´hora llavors tenien menjar ) i apartir d’aquí estrenca la cadena alimentaria.
Per culpa de l’escalfament global els arbres s’estan morin perquè hi ha un escarbat que menja els arbres que a l’hivern es moria per el fred, però ara com fa més calor que abans no es moren i segueixen menjant els arbres i al final ens quedarem amb pocs arbres.









abans arapol nord



argentina




perú







La granota entrava en un got on l’aigua ja estava molt calenta i reaccionava i sortia molt ràpid. Tot seguit entrava en un got on l’aigua estava tèbia i molt lentament anava pujant de temperatura i com que els canvis eran lents la granota s’acostumava a la temperatura cada cop era més calenta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gore!
  • Al gore
  • Gora
  • al gore
  • el gore
  • GORA
  • Al gore
  • goro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS