alasis de mcdonals

Páginas: 2 (458 palabras) Publicado: 19 de enero de 2014
INTRODUCCIÓ:

Hem escollit aquest tema per que anem molt sovint, i ens agrada molt el seu servei.

El 1940, els germans Dick i Mac McDonald van decidir crear l'empresa, introduint el menjarràpid 8 anys després. Però el seu salt qualitatiu va ser el 1955 amb la primera franquícia, assumida per l'executiu Ray Kroc.

És una cadena de restaurants de menjar ràpid.
El 15 de maig de 1940, Dicki Mac McDonald van obrir el primer restaurant McDonalds en San Bernardino (Califòrnia).

LA PRODUCCIÓ I SERVEI

Els seus principals productes són les hamburgueses, sandvitxos, patates fregides,menús per esmorzar, refrescos, batuts, gelats, postres i, recentment, amanides i fruita.

En cert llocs el seu servei esta obert les 24h. En altres fins a les 2:00 h.

Mcdonals despon de diferentsserveis dins 'aquets establiment. El que mes predomina es el clàssic : anar, demanar, i rebre.

Un dels altres serveis que despon es :

McCafé:

-És un nou espai de cafè a McDonalds, queofereix a cada client la millor experiència, amb productes especials i de gran qualitat, presentats d’una manera diferent, que s’elaboren al moment per a tu, en un ambient acollidor que convida a gaudirsense presses, i amb professionals acuradament formats per oferir-te el millor servei.ç

-El concepte McCafé va néixer a Melbourne (Austràlia) el 1993 amb una clara idea, sorprendre a tots i cadascundels clients que entren en un restaurant McDonald s.

Des de llavors ha crescut i s'ha estès a més de 40 països i ja hi ha més de 9.000 McCafé al món. A Espanya arribo a l'any 2008 amb l'oberturadel McCafé del carrer Montera a Madrid.

McAuto:

-El 1975, McDonald 's va decidir incorporar el servei McAuto. La gent pot fer la comanda des de la seva automòbil o a peu, a través d'una finestretasituada en un dels laterals. Així, a més de que la sala estigui plena el servei és, encara, més ràpid.
1981

McDonald 's obre el seu primer Restaurant a Espanya a la Gran Via Madrilenya....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mcdonals
  • Mcdonals
  • Mcdonals
  • Mcdonals
  • mcdonals
  • mcdonals
  • Mcdonals
  • mcdonals

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS