Albada del llenguatge

Páginas: 2 (400 palabras) Publicado: 25 de enero de 2012
“L ´ALBADA DEL LLENGUATGE”

Identificació del text.

Revista Infància: educar de 0 a 6 anys, ISSN 0212-4599, Nº. 167, 2009, pàgines de la 12 fins la 16. Autora de l´article Graciela CollinaMosti, Logopeda, col.laboradora de ASMI (“Asociación para la salud mental infantil desde la gestación”).

Idees principals.

L´article parla del vincle que existeix entre la mare i el bebè fins i totabans de néixer i de la comunicació entre ells. Explica les etapes en que l´infant comença a escoltar i veure, primer, en les últimes setmanes de l´embaràs ja distingix la veu de la mare, cosa que liservirà una vegada nàixca per a reconèixer-la, i després, ja fora del ventre, comença a desenvolupar el sentits de la vista, l´olfacte i el tacte.
També, parla del fet de donar el pit al bebè com allenguatge per a comunicar-se entre mare i fill/a, així com la sinceritat d´aquestes formes d´expressió, ja que els xiquets/tes “parlen amb el cor”.

Opinió personal desde el punt de vista de que someducadores de EI.

Impresiona pensar que la Natura ens beneficia en aspectes tan bàsics com la manera de relacionar-nos entre els éssers, d´una forma tan simple, però a la vegada tan complicadad´explicar. Cóm un bebè de tan sols dies de vida pot reconèixer la veu de la mateixa persona que l´ha dut en el ventre?. Mitjançant el llenguatge de la mare, amb el tò de veu dolç, carícies, música igestos, el bebè comença a rebre les primeres senyals de comunicació que tenim les persones, que més tard podrà utilitzar, d´una manera més desenvolupada, per a poder viure i conviure amb la resta de lagent.
Pense que és primordial, per a una Educadora, el conèixer la importància del bon ús del llenguatge i poder-lo transmetre de la millor manera als seus alumnes, d´aquesta manera la comunicaciópacífica, amb qualsevol forma d´expressió, pot evitar conflictes i garantir una perfecta relació entre sí mateix i els altres, a més, una vegada en la etapa adulta continuaràn desenrotllant aquesta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Llenguatges
  • La Naturalesa Del Llenguatge
  • Llenguatge Escrit
  • El desenvolupament del llenguatge
  • Llenguatge Audiovisual
  • El llenguatge algebraic
  • llenguatges radiofonics
  • Origen del llenguatge

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS